Μεθαύριο 20/5 η ασφαλιστική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της χρονιάς

Με το σύνθημα «Ελάτε να αγωνιστούμε για ένα καλό σκοπό !», ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών εγκαινίασε το 2013 το Ημερήσιο Τουρνουά Ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μετά από τέσσερις επιτυχημένες διοργανώσεις, ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. καλεί  και φέτος τα Μέλη και τους Φίλους του στο πέμπτο τουρνουά ποδοσφαίρου (7 Χ 7).

Το Σάββατο, 20 Μαΐου 2017, δεκαεπτά (17) ποδοσφαιρικές ομάδες από την ασφαλιστική αγορά, θα αναμετρηθούν στο γήπεδο, διεκδικώντας τη νίκη για καλό σκοπό.

Οι ομάδες που θα αγωνιστούν θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν τη νίκη για χάρη του φιλανθρωπικού φορέα που έχουν επιλέξει να ενισχύσουν με το χρηματικό έπαθλο που θα συγκεντρωθεί μέχρι το σφύριγμα της λήξης του τελικού.

Το έπαθλο θα ξεκινήσει από τα 1.500 € που θα προσφέρει ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. και θα αυξάνεται σταδιακά από τις παράλληλες δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Επιπλέον, όλοι οι φίλαθλοι που παραστούν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους ή να παρακολουθήσουν την ασφαλιστική ποδοσφαιρική αναμέτρηση της χρονιάς, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια καταπληκτική ποδοσφαιρική εμπειρία, να διασκεδάσουν χειροκροτώντας όλους τους αγωνιζόμενους και να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό σκοπό της διοργάνωσης.

Tην προσπάθεια αυτή υποστηρίζουν :“CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός, “INTER PARTNER ASSISTANCE”  και “MATRIX BROKERS S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί,  “CARGLASS” και “PRIME INSURANCE” – Υποστηρικτές.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*