Mια γιορτή από τον ΣΕΣΑΕ για τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ που αποτελεί πλέον θεσμό για τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς,  τα οποία είχαν για άλλη μία χρονιά την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της αγοράς σε κλίμα χαλαρό και ευχάριστο στο Golf της Γλυφάδας την Τετάρτη 28 Ιουνίου. 

Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν να συσφίξει τις σχέσεις και να ενισχύσει την δικτύωση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά, μεταξύ των οποίων στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου και συνεργάτες. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται μέσα στο ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων του ΣΕΣΑΕ που περιλαμβάνει επιμορφωτικές δράσεις, ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς. 

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην εκδήλωση ήταν εντυπωσιακός αυτή την χρονιά και τα Μέλη ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΑΕ, ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 90 χρόνια. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά την ανανεωμένη του ταυτότητα καθώς και το πνεύμα εξωστρέφειας και συμπερίληψης που καλλιεργεί από την αρχή του έτους.

Όπως κάθε χρόνο, όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΑΕ υποδέχτηκαν προσωπικά τους καλεσμένους. Επίσης καλωσόρισαν τα Νέα Μέλη με μία κατ’ιδίαν συνάντηση προτρέποντάς τους να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις που θα ακολουθήσουν ώστε να δημιουργηθεί μία ανθρώπινη αλυσίδα που συνεχώς θα αναβαθμίζει την δυναμική του Συνδέσμου. 

Σε κλίμα αισιοδοξίας και χαρούμενης διάθεσης, δεσμεύτηκαν όλοι να συνδράμουν στην δυναμική πορεία που έχει σημειώσει ο ΣΕΣΑΕ, μέσα από την δραστηριότητά τους και την συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις που ακολουθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*