back to top
33.7 C
Athens
Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025

Τα ΕΛΠΕ φτιάχνουν…τρένα…

Στην σιδηροδρομική σύνδεση του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών με την Ελευσίνα επενδύουν όχι ένα ούτε δύο αλλά 27 εκατ. Ευρώ, τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Η αναβάθμιση της υφιστάμενης σιδηροδρομικής γραμμής, μήκους 7,5 χλμ.  θα συνδέει την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο με τον εν λειτουργία σιδηροδρομικό δίκτυο στο ΣΚΑ.

- Advertisement -

Τα ΕΛΠΕ θα πετύχουν τη σύνδεση των αγωγών των δύο διυλιστηρίων σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου. Το συγκεκριμένο συγκοινωνιακό έργο είναι σημαντικό για τη Δυτική Αττική, καθώς πρόκειται να επαναχρησιμοποιηθεί η εγκαταλελειμμένη σήμερα σιδηροδρομική γραμμή που θα ενώσει το αστικό και βιομηχανικό κέντρο της περιοχής του Θριάσιου Πεδίου, εξυπηρετώντας καθημερινά δεκάδες χιλιάδες επιβάτες.

Ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ Γρηγόριος Στεργιούλης, μετά τη συνάντηση του με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών κ. Χρήστο Σπίρτζη, ανακοίνωσε επιπλέον ότι  τα ΕΛΠΕ θα προχωρήσουν στη δωρεά 300 τόνων ασφαλτικών για την ανάγκη των έργων οδοποιίας στις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πλημμύρες.

- Advertisement -

Η επαναχρησιμοποίηση και επανάταξη της σιδηροδρομικής γραμμής ΣΚΑ-Ελευσίνα που σήμερα βρίσκεται σε αχρηστία, σύμφωνα με τον κ. Σπίρτζη και τον γ.γ. Θάνο Βούρδα θα χωριστεί σε δύο φάσεις.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Τι αλλάζει στις άδειες οδήγησης

Να ανανεώσουν το δίπλωμά τους αποδεικνύοντας ότι ξέρουν και να οδηγούν και να παρκάρουν θα πρέπει οι οδηγοί άνω των 74 ετών

«Και όμως κινείται» … στις αστικές ευθύνες

Ακόμη και εάν κυβερνητικά στελέχη, στυλώνουν τα πόδια σε αλλαγές στις συντάξεις (Σταθάκης, Πετρόπουλος) υπάρχουν πολλά ζητήματα ιδιωτικής ασφάλισης τα οποία στελέχη της κυβέρνησης συζητούν

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

inco25: Τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες της ασφαλιστικής αγοράς βραβεύτηκαν για τη συνεισφορά τους

Ως Διακεκριμένος ηγέτης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς για φέτος επιλέχθηκε ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου...

Οι ψηφιακές ασφαλιστικές πλατφόρμες και η συμβολή τους στην κάλυψη του ασφαλιστικού κενού

Οι ψηφιακές ασφαλιστικές πλατφόρμες και η συμβολή τους στην κάλυψη του ασφαλιστικού κενού, βρέθηκαν στο επίκεντρο του Panel Β2 του 18ου Insurance Conference.

Τα οφέλη της εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών για τις ασφαλιστικές

Ομιλία - Παρουσίαση με τίτλο: «Ο Νομικός Σύμβουλος ως καταλυτικός παράγοντας εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών» έκανε ο κ. Βασίλειος Θ. Μπέκας

Νέα καμπάνια από την ΕΑΕΕ για την ασφάλιση κατοικιών και επιχειρήσεων έναντι φυσικών καταστροφών

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια με τίτλο: «Τι θα κάνεις αν συμβεί κάτι απρόβλεπτο;»

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Μ. Κοκολάκης, InTTrust: Η τεχνολογία δεν είναι αυτοσκοπός, είναι ένα μέσο

Ομιλία - Παρουσίαση κατά τη διάρκεια του 18th Insurance Conference #inco25 έκανε ο κ. Μάνος Κοκολάκης MSc, Customer Success Manager - InTTrust.

Ηλίας Γεωργουλέας: Δώστε προστιθέμενη αξία στην ασφαλιστική σας εταιρεία

Στόχος μας είναι ικανοποιημένοι πελάτες, ενθουσιασμένοι συνεργάτες, αυξημένες πωλήσεις προστιθέμενη αξία στην ασφαλιστική σας εταιρεία.

inco25: Τρεις ξεχωριστές προσωπικότητες της ασφαλιστικής αγοράς βραβεύτηκαν για τη συνεισφορά τους

Ως Διακεκριμένος ηγέτης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς για φέτος επιλέχθηκε ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου...

Ο κρίσιμος ρόλος της ασφάλισης πιστώσεων

Ο κ. Βαγγέλης Καζάκης, Εμπορικός Διευθυντής, Allianz Trade, αναφέρθηκε στο πλαίσιο του 18ου Insurance Conference στον ρόλο της ασφάλισης πιστώσεων

Κωνσταντίνος Καλογεράκης: Το τελευταίo trend είναι το agentic ΑΙ και το claimsautomation

"From Manual to Modern: Transforming Insurance with Cloud and AI" ήταν ο τίτλος της ομιλίας που πραγματοποίησε στο πλαίσιο του 18ου Insurance Conference