back to top
28.4 C
Athens
Παρασκευή 6 Ιουνίου 2025

Η Eurolife ERB σταθερός αρωγός των δράσεων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Με μια νέα πρωτοβουλία Εταιρικής Υπευθυνότητας ολοκληρώνεται το 2016 για τον Όμιλο Eurolife ERB, στο πλαίσιο της σταθερής υποστήριξης των δράσεων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης τα τελευταία 4 χρόνια.

Με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το σχεδιασμό της αφίσας των παιδικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Μουσείου με τίτλο «Φανταστικές Κυκλάδες!» και την ανάδειξη των νικητών, η Eurolife ERB σε συνεργασία με το Μουσείο, δημιούργησαν ένα ξεχωριστό σημειωματάριο με τα πιο αντιπροσωπευτικά έργα των μικρών καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό. Πρόκειται για ένα χρηστικό αντικείμενο που αποτυπώνει παράλληλα όλο το εύρος της φαντασίας και της καλλιτεχνικής έμπνευσης των παιδιών τα οπoία αξιοποιώντας με μοναδικό τρόπο χρώματα, υλικά, σχήματα και μορφές δημιούργησαν τις πιο απρόσμενες αναπαραστάσεις των νησιών των Κυκλάδων.

- Advertisement -

Το σημειωματάριο είναι διαθέσιμο στο πωλητήριο του Μουσείου και μέρος των εσόδων από την πώλησή του θα διατεθούν με πρωτοβουλία της Eurolife ERB για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος «Μαζί, παρέα στο Μουσείο» που υλοποιείται από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και περιλαμβάνει εργαστήρια για γονείς και παιδιά με αναπηρία.

Η κα Τατιάνα Δικαστοπούλου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια Marketing & Ανάπτυξης Εργασιών της Eurolife ERB δήλωσε: «Το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Eurolife ERB είναι ένα σύστημα δράσεων που αναπτύσσονται με βάση μία κεντρική φιλοσοφία: να στηρίζουμε ουσιαστικές πρωτοβουλίες που δημιουργούν προστιθέμενη αξία σε βάθος χρόνου για το παιδί, την οικογένεια και την κοινωνία συνολικά, πάντα σε συνάφεια με τις αξίες και το όραμα του Ομίλου. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις για όλους μας, η στήριξη του πυρήνα της κοινωνίας αποτελεί ουσιαστική επένδυση για το μέλλον. Η δημιουργία και διάθεση του notebook αποτελεί έναν επιπλέον τρόπο να συμβάλλουμε με απτό και ουσιαστικό τρόπο στην υλοποίηση τέτοιων δράσεων, ενώ προσφέρουμε και στο ευρύ κοινό τη δυνατότητα να συμμετέχει έμπρακτα σε αυτήν την προσπάθεια».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Eurolife FFH δίπλα στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και όλο το 2022 

Για τη Eurolife FFH αξία έχει να βρίσκεται δίπλα σε πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό και δίνουν πρόσβαση σε αυτόν σε όλα τα μέλη της κοινωνίας.

«ΣΕ ΕΠΑΦΗ» από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης και τη Eurolife FFH

Ένα νέο πρόγραμμα που δίνει πρόσβαση σε άτομα με αισθητηριακή αναπηρία στη μόνιμη έκθεση της Κυκλαδικής Τέχνης του Μουσείου.

Όταν ο Πρεμ Γουάτσα συνάντησε τον Αδ. Γεωργιάδη στο δείπνο της Eurolife FFH

Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Fairfax Financial Holdings, Πρεμ Γουάτσα.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης – Eurolife FFH αναζητούν τους «Καθημερινούς Ήρωες»

Ο 8ος Παιδικός Διαγωνισμός Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης πραγματοποιείται για πρώτη φορά ψηφιακά

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Θεσμική συνάντηση εργασίας της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Πραγματοποιήθηκε η 1η θεσμική συνάντηση εργασίας της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) με την νέα Υφυπουργό Εργασίας

Ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις εξαιρούνται της ασφάλισης για δύο έτη

Η εξαίρεση από την υποχρεωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών για τις επιχειρήσεις δύναται να γίνει και μόνιμη!

NN. Σχεδιάζει να καταρρίψει το νέο ρεκόρ πωλήσεων το 2025 με επενδύσεις εκατομμυρίων

Επενδύσεις ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ ετοιμάζει η ΝΝ στην Ελλάδα για να ενισχύσει το προφίλ της και τις επιδόσεις των 1500 συνεργατών της, αναμένοντας το 2025

Νόμος 5162/24: τι ισχύει για την υποχρεωτικότητα κάλυψης των ΙΧ οχημάτων και των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης

Σύμφωνα με τον Νόμο 5162/2024, από 1/6/25 καθίσταται υποχρεωτική η  ασφάλιση επιχειρήσεων και οχημάτων έναντι φυσικών καταστροφών. 

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Θεσμική συνάντηση εργασίας της ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α. με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Πραγματοποιήθηκε η 1η θεσμική συνάντηση εργασίας της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α.) με την νέα Υφυπουργό Εργασίας

Ολοκληρωμένη Προστασία από Ατυχήματα με τα Νέα Προγράμματα «Personal Accident Protect» της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική μέλος του Ομίλου INTRACOM, πιστή στη δέσμευσή της για τη δημιουργία νέων, ανταγωνιστικών και ευέλικτων προγραμμάτων

Διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση ασφαλιστών στην Αθήνα

Διενέργεια εξετάσεων για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων (αντ)ασφαλιστικών προϊόντων στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου

I. Xατζηθεοδοσίου, gcgs25: Η Εταιρική Διακυβέρνηση, θεμέλιο για τη μακροχρόνια επιτυχία

Ηχηρό “παρών” έδωσε ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) στο GCGS

Τα εξοργιστικά του bancassurance για την ασφάλιση επιχειρήσεων

Η πελάτισσα κατέληξε να αγοράσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ το κόστος του οποίου ήταν 140 ευρώ το χρόνο.