back to top
16.4 C
Athens
Κυριακή 27 Απριλίου 2025

Greek Exports Forum & Awards 2023: Ψηφίστε και αναδείξτε τους καλύτερους των εξαγωγών

21 Απριλίου 2023, Athenaeum Intercontinental & LiveOn Expo Complex 

Ψηφίστε και αναδείξτε τους καλύτερους των εξαγωγών μέχρι τις 3 Απριλίου στο ethosevents.eu! 

- Advertisement -

Υποψηφιότητα για τα Greek Exports Awards 2023 υπέβαλαν όλες οι εταιρείες ξεχωρίζουν με την ευρύτητα και τη σημαντικότητα των επιχειρηματικών τους πρακτικών, τη δημιουργικότητα και τις καινοτομίες τους, λαμβάνοντας υπόψη συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα των πρωτοβουλιών τους. 

Μερικές από τις εταιρείες που μπορείτε να στηρίξετε είναι: Aboutnet, Adopt Chios Trees, Almi SA, Alpha Pilates, Aluman SA, Ariston Hellas, Artecniko Productions, Bonum Terrae, BQC, BSS, Cretan Mill Almpantakis, DK MARKETING, Doppler, ΔΩΔΩΝΗ, Ελαιουργία Κρήτης, Elvida foods, Garavelas Medical Group, Generation Y, Gerolymatos International SA, Great Exhibitions, Greek Air Cargo, Ιωνική Σφολιάτα, Jumba – ΚΙΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Katsaros Distillery, ΚΕΧΑΓΙΑΣ Β. & Λ. ΟΕ, LPC SA, ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, Mavrikos Imports, Medbest, MOPTIL, Paliria, Parfait, ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΘΡΑΚΗΣ, Raymetrics, SABO, Scytalys, Software Competitiveness International, Sychem, The Love Company Hellas, Theon Sensors, UTC, Viomal SA, WaterFresh AE, WIN Development Consultants, Winery Monsieur Nicolas, Zagorin. 

- Advertisement -

Ψηφίστε στο: ethosevents.eu/exports/register/candidates.php 

Διαδικασία Ψηφοφορίας  

Στην τελική αξιολόγηση υποψηφιοτήτων λαμβάνεται υπόψη ο επιμερισμός της βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από εξέχουσες προσωπικότητες που ξεχωρίζουν στο κοινωνικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό στερέωμα, και το κοινό, προκειμένου να διασφαλιστεί η αντιπροσωπευτικότητα και η αξιοπιστία της ψηφοφορίας. 

Οι τελικοί βραβευθέντες θα αναδειχθούν μετά τον υπολογισμό των ψήφων, με ποσοστό βαρύτητας 60%40% της ψηφοφορίας της Επιτροπής και του κοινού, αντίστοιχα. 

Η Τελετή Απονομής των Greek Exports Awards 2023 θα διεξαχθεί την Παρασκευής 21 Απριλίου,  με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental και online μέσα από το LiveOn Expo Complex. 

Το Συνέδριο 

Μαζί με τα Greek Exports Awards 2023, θα πραγματοποιηθεί και το Greek Exports Forum 2023, το συνέδριο–θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα. Οι τομείς με τους οποίους θα ασχοληθεί το Συνέδριο περιλαμβάνουν μια σειρά από θεματικές, όπως: 

Panel Ι «Country Risk & Crisis Management: Η αντιμετώπιση των κινδύνων που διαμορφώνουν στις χώρες εξαγωγής οι γεωπολιτικές συνθήκες» 

Οι συμμετέχοντες θα αναδείξουν τον πολύτιμο και καίριο ρόλο της οικονομικής διπλωματίας, στην στοχευμένη ενημέρωση και στην ουσιαστική δικτύωση των ελλήνων εξαγωγέων με στόχο την περαιτέρω άνοδο των εξαγωγών μας τόσο στις υφιστάμενες όσο και σε νέες αγορές. 

Panel IΙ «Χρηματοδότηση και Ασφάλιση Εξαγωγικών Πιστώσεων: Τα νέα προγράμματα που προσφέρονται στους εξαγωγείς» 

θα απασχολήσει η διαχείριση των ρευστών συνθηκών που έχουν δημιουργήσει οι τελευταίες εξελίξεις. Θα αναλυθεί το λεγόμενο country risk και θα παρουσιαστούν τα πλέον πρόσφατα προγράμματα για την ασφάλιση των εξαγωγέων. 

Panel IIΙ «Εξάγουμε καινοτομία και υψηλή τεχνολογία: Η δυναμική των clusters και οι κλάδοι αιχμής (πράσινη ενέργεια, φαρμακοβιομηχανία, ναυτιλία, διαστημική τεχνολογία, πληροφορική κ.ά.)» 

Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για λιγότερο δημοφιλείς εξαγωγικούς κλάδους, οι οποίοι ωστόσο κερδίζουν έδαφος και έχουν τοποθετήσει την χώρα μας στον παγκόσμιο «χάρτη» της τεχνολογίας, μέσα από καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες. 

Β2Β Meetings 

Παράλληλα, οι διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους δυνητικούς εξαγωγείς-συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τη Δευτέρα 24/04, προσωπικές συναντήσεις (B2B meetings) με 14 Αγορές ΟΕΥ, 12 Διμερή Επιμελητήρια και πιθανούς buyers. 

Στις συναντήσεις αυτές οι επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα να διερευνήσουν την προοπτική δικτύωσης τους στις αγορές που τους ενδιαφέρουν και να μάθουν με λεπτομέρεια για τις δυσκολίες και τις ευκαιρίες διμερών εμπορικών συνεργασιών. 

Δείτε περισσότερα εδώ: https://ethosevents.eu/event/greek-exports-forum-amp-awards-2023/ 

Ή επικοινωνήστε μαζί μας: 

Γεωργία Κουτσούγερα, Marketing Assistant, ethosGROUP 

tel: +30 210 998 4934 

e-mail: koutsougera.k@ethosmedia.eu 

Greek Exports Forum & Awards 2023, 21 Απριλίου 2023, Athenaeum Intercontinental & LiveOn Expo Complex 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Δηλώστε Συμμετοχή στις Β2Β Συναντήσεις των Greek Exports Forum & Awards 2021

Ο διοργανωτές έχουν εξασφαλίσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν, την επόμενη μέρα του event, την Παρασκευή 04/03/2022 από τις 10:00 έως τις 17:00

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

«Adapt | Adjust | Protect: Πέρα από τον Ορίζοντα προς ένα Ανθεκτικό Κλιματικά Μέλλον»

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πραγματογνωμόνων Ζημιών (FUEDI), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Πραγματογνωμόνων και Διακανονιστών Ζημιών

Η ασφάλεια ξεκινά από μέσα! Η MEGA Brokers πιστοποιείται ξανά ως «Great Place to Work»!

Η MEGA Brokers κατέκτησε για 3η φορά την πιστοποίηση «Great Place to Work» για την περίοδο Απρίλιος 2025 – Απρίλιος 2026. Η διάκριση

NN Social Innovation Startup Award 2025

Ο διαγωνισμός που επιβραβεύει την κοινωνική καινοτομία, ξεκίνησε για 2η συνεχή χρονιά. H NN, πιστεύει στους ανθρώπους που οραματίζονται

Ποιος είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του R. Gauci;

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του έκανε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Robert Gauci.

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

ΕΟΠΥΥ: Οδηγίες εγγραφής για την αποστολή φαρμάκων κατ’ οίκον

Αναλυτικές οδηγίες εξέδωσε ο ΕΟΠΥΥ προς τους δικαιούχους ασφαλισμένους Φαρμάκων Υψηλού Κόστους προκειμένου να αιτηθούν

Γ. Χατζηθεοδοσίου: Ψίχουλα οι επιδοτήσεις ρεύματος, μπροστά στις τεράστιες αυξήσεις των τελευταίων ετών

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση ενημερωθήκαμε επιτέλους για την επιδότηση που θα έχουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος

Ν. Βαγιάννης, Economia Net: Οι μεγάλες καινοτομίες στις ασφαλίσεις πιστώσεων (και όλα όσα πρέπει να γίνουν)

«Τα νέα προγράμματα χρηματοδότησης και ασφάλισης εξαγωγικών πιστώσεων στο νέο γεωπολιτικό και δασμολογικό τοπίο» ήταν το θέμα του

«Adapt | Adjust | Protect: Πέρα από τον Ορίζοντα προς ένα Ανθεκτικό Κλιματικά Μέλλον»

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Πραγματογνωμόνων Ζημιών (FUEDI), σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Πραγματογνωμόνων και Διακανονιστών Ζημιών

Η ασφάλεια ξεκινά από μέσα! Η MEGA Brokers πιστοποιείται ξανά ως «Great Place to Work»!

Η MEGA Brokers κατέκτησε για 3η φορά την πιστοποίηση «Great Place to Work» για την περίοδο Απρίλιος 2025 – Απρίλιος 2026. Η διάκριση