Ο καθηγητής που προέβλεψε με ακρίβεια την εξέλιξη του κορωνοϊού στην πρεμιέρα του VirusLive

Πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 21.05.2020 στις 19:00 για το VirusLive, την νέα εβδομαδιαία online εκπομπή του Virus.com.gr.

Στην σημερινή πρώτη εκπομπή ο διευθυντής του Virus κ. Αιμίλιος Νεγκής θα υποδεχτεί τον κ. Άγγελο Χατζάκη, καθηγητή Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών – University of Athens, τον επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας που προέβλεψεμε ακρίβεια, από τον Μάρτιο ήδη, την ήπια πορεία της πανδημίας COVID-19 στην Ελλάδα και τον περιορισμό της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού μέχρι τις αρχές Μάϊου
 
Ο καθηγητής Χατζάκης διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ (νυν ΕΟΔΥ) και είναι ιδρυτής του Εθνικού Κέντρου Αναφοράς Ρετροϊών στο νοσοκομείο «Λαϊκό». Η ερευνητική τουδραστηριότητα αφοράκυρίως θέματα επιδημιολογίας και προληπτικής ιατρικής και ιδιαίτερα ιολογία, παθογένεση, πρόληψη και θεραπεία ιογενών νοσημάτων και ογκογόνων ιών. Θα μιλήσει για όλα όσα πρέπει ναγνωρίζουμε για την εξέλιξη της πανδημίας το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα αλλά καιδιεθνώς.
Tο VirusLive θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά μέσα από το ειδικό “κανάλι” του portal μας στην σελίδα www.virus.com.gr/live, σήμερα και κάθε Πέμπτη στις 19:00. 
Σήμερα στις 19:00 στο πρώτο VirusLive στον Αιμίλιο Νεγκή!
Παράλληλα, θα αναμεταδίδεται, ζωντανά επίσης, και από μια σειρά από συνδεδεμένες ενημερωτικές σελίδες του portal και της ethosMEDIA στο Facebook και το YouTube, τα link των οποίων θα δημοσιεύονται στην σελίδα την ώρα της εκπομπής. Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη για το ευρύ κοινό. Οι θεατές θα παρακολουθούν την συζήτηση όπως διεξάγεται και θα μπορούν να απευθύνουν ερωτήσεις προς τον καλεσμένο μας μέσω ειδικής εφαρμογής Q&A (ερωτήσεις & απαντήσεις) στο κανάλι της εκπομπής αλλά και με σχόλιο στις σελίδες του facebook όπου θα προβάλλεται η εκπομπή. Οι ερωτήσεις του κοινού θα συλλέγονται από την δημοσιογραφική ομάδα που υποστηρίζει τις “Live” εκπομπές μας και θα απαντώνται από τους καλεσμένους ζωντανά όπως θα τίθενται από τους δημοσιογράφους παρουσιαστές.  
 
Σας περιμένουμε στο πρώτο VirusLive (www.virus.com.gr/live) απόψε στις 19:00 και πλέον κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα.Για να κάνουμε μαζί κάθε Πέμπτη μας καλύτερη από την προηγούμενη!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*