Ορίζων Ασφαλιστική: Ουσιαστικές βελτιώσεις στα προγράμματα ασφάλισης κατοικίας

Με επίκεντρο την ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών της αγοράς και αναλογιζόμενη τη σημασία της κατοικίας για την ελληνική κοινωνία, η Ορίζων Ασφαλιστική – Orizon Insurance, όπως ενημερώνει, προχώρησε σε ουσιαστικές βελτιώσεις στα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας, καθιστώντας τα μια πραγματική «value for money» επένδυση.

Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας BLUE

Εχει σχεδιαστεί για όσους επιθυμούν μια προσιτή λύση, παρέχοντας τη δυνατότητα προστασίας της οικοδομής και του περιεχομένου από βασικούς κινδύνους για την εξασφάλιση αποζημίωσης σε αξία αντικατάστασης καινούργιου άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Πρόγραμμα Ασφάλισης Κατοικίας DREAM

Eίναι σχεδιασμένο για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές που επιθυμούν την ολοκληρωμένη προστασία της κύριας και εξοχικής κατοικίας τους, ώστε να εξασφαλίζεται ότι σε περίπτωση ζημιάς ή απώλειας θα αποζημιώνεται σε αξία αντικατάστασης καινούργιου, άμεσα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Αποτελεί μια πλήρη πρόταση που περιέχει ορισμένες πρόσθετες και εξαιρετικά ουσιαστικές καλύψεις που στοχεύουν στην εξασφάλιση της περιουσίας σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*