Νέα θυγατρική μεσιτικής των Lloyd’s SSL στην Ελλάδα

Της Ελενας Ερμείδου

Οι κ.κ. Γιώργος Τσαβλίρης, Μάνος Σοφρωνής και Νικόλαος Τζίμας θα είναι οι επικεφαλής της ομάδας της νέας θυγατρικής της SSL Endeavour Limited, ανεξάρτητης μεσιτικής των Lloyds, στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η ολοκλήρωση των διαδικασιών για την έναρξη λειτουργίας της νέας θυγατρικής τελεί υπό την αίρεση των εποπτικών αρχών.

Ειδικότερα στην νέα μονάδα καθήκοντα μη εκτελεστικού προέδρου αναλαμβάνει ο κος Γιώργος Τσαβλίρης, καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου ο κος Μάνος Σοφρωνής και καθήκοντα εκτελεστικού διευθυντή ο κος Νικόλαος Τζίμας.

Το γραφείο προϋπάρχει από το 2007 υπό την επωνυμία ανεξάρτητου ναυτιλιακού μεσίτη SSL Insurance Group το οποίο συγχωνεύτηκε με την Endeavour Insurance Services το περασμένο έτος.

Με έδρα την Κύπρο και με κατάστημα στην Αθήνα, η SSL Endeavour Cyprus & Greece θα συνεχίσει να λειτουργεί όπως και πριν υπό το καθεστώς της τρέχουσας άδειας που έχει διαπραγματευτεί με την Ελληνικές εποπτικές αρχές.

Η σύσταση της νέας εταιρείας εξασφαλίζει την συνέχεια των υπηρεσιών προς τους πελάτες της ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα δώσουν οι τρέχουσες διαδικασίες για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ενωση. Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα επέκτασης νέες γραμμές ασφαλιστικής παραγωγής αναπτύσσοντας στρατηγική μεσάζοντα για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων στην λιανική.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*