Ποιες ασφαλιστικές εταιρείες διακρίθηκαν στη λίστα Best Work Places;

Δύο ασφαλιστικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα ξεχώρισαν στη λίστα Best Work Places για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

Το Great Place to Work® Hellas ανακοίνωσε την Κυριακή 7Απριλίου 2019τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2019, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα με τα ονόματα των καλύτερων εταιρειών που διακρίνονται για φέτος.

Στην έρευνα Best Workplaces2019, η οποία διεξήχθη για 17η συνεχή χρονιά στη χώρα μας με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School, The AmericanCollege of Greece, διακρίνονται 25 επιχειρήσεις, οι οποίες χωρίζονται σετρεις κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό των εργαζομένων τους:

Στην κατηγορία άνω των 251 εργαζομένων διακρίθηκε η Groupama Ασφαλιστική και στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων η Hellas Direct.

Η  αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2019. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 53 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες απασχολούν περισσότερους από 23.500 εργαζόμενους.

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

 

Η βράβευση των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2019 θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο, κατά τη διάρκεια επίσημου εορταστικού δείπνου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*