Η Aon νέος χορηγός της Manchester United

Τα προβλήματα που ταλανίζουν την AIG, ανάγκασαν την εταιρία να μην ανανεώσει το χορηγικό της πρόγραμμα στην Manchester United, και έτσι από την σεζόν 2010-2011, νέος χορηγός στη φανέλα της πλέον δημοφιλούς ομάδας του πλανήτη θα είναι η Aon Corp.
Παρά το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για το οικονομικό σκέλος, ειδησεογραφικά πρακτορεία ισχυρίζονται ότι το αντάλλαγμα που θα καταβάλλεται στην Manchester United είναι 20 εκατ. λίρες, περίπου 40% περισσότερο από ότι πλήρωνε η AIG, το χρόνο για 4 χρόνια.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Aon δήλωσε ότι θεωρεί πως η συμφωνία είναι κάτι ακόμη περισσότερο μία χορηγία, είναι μια διεύρυνση ευκαιριών ανάπτυξης. Από την πλευρά της ομάδας, αυτή η συμφωνία ενισχύει τη θέση τους ως ηγετικό σύλλογο στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.
Μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος του αθλητικού συλλόγου, Ντέιβιντ Γκιλ, δήλωσε ότι ανυπομονούν να σταθούν δίπλα στο μεγαλύτερο όνομα στη διαχείριση ρίσκων παγκοσμίως με το οποίο μάλιστα μοιράζονται αξίες και πρακτικές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*