Στα 3 χωρίζεται η Groupama

Αναδιάρθρωση στη λειτουργική της δομή υλοποιεί η Groupama, προκειμένου να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα των στόχων της, τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες της. 

Η εταιρία έχει προχωρήσει στη σύσταση του τμήματος προγραμμάτων υγείας, του εμπορικού και του τμήματος ιδιωτών. Το καθένα από αυτά τα τμήματα διοικείται από το διευθυντή που είναι υπεύθυνος για την απόδοση του τμήματος, συμπεριλαμβανομένων της κερδοφορίας, της ανάπτυξης και της εξυπηρέτησης πελατών. 

Ο Kevin Kierman ανέλαβε καθήκοντα underwriter στον κλάδο αυτοκινήτου, από τον Οκτώβριο του 2008, ο Malcolm Smith θα πάρει τη θέση του διευθυντή ανάπτυξης εμπορικού, ο Alstair Sclare συνεχίζει να ηγείται του κλάδου υγείας ως διευθυντής τμήματος.
Οι διευθυντές των τμημάτων θα αναφέρονται στον κ. Laurent Matas, διευθυντή της Groupama Insurances, ο οποίος πρόσφατα τόνισε ότι «η προσήλωση μας στην κερδοφορία έχει «παντρευτεί» με την επιθυμία μας για μεγαλύτερη διείσδυση στα τμήματα της αγοράς, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ανάγκη για αλλαγές στην υπάρχουσα λειτουργική δομή μας, ώστε να ενδυναμώσουμε την αποδοτικότητά μας». 
Πρόσθεσε επίσης ότι, «χρειάζεται να ενωθούμε και να υπάρξουν συντονισμένες κινήσεις συνεργασίας, ανάμεσα στους underwriters και τις ομάδες εμπορικού. 

Η αναδιοργάνωση αυτή θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε ακόμα περισσότερο στον τρόπο συνεργασίας μας με τους μεσίτες. 

Ο καλύτερος συντονισμός θα εξισορροπήσει την επιδίωξη μας για επιχειρηματική ανάπτυξη με το κίνητρο για μακροπρόθεσμη σταθερή κερδοφορία».

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*