Στιγμιότυπο από την παρουσίαση του βιβλίου

Δεύτερη έκδοση για το βιβλίο «Solvency II – Η μεγάλη εικόνα»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το βιβλίο «Solvency II – Η μεγάλη εικόνα» της Μυρτώς Χαμπάκη, Senior Manager, Risk Management Services, SOL Συμβουλευτική ΑΕ, και τα ευμενή σχόλια που συγκέντρωσε για την πληρότητα και τη χρησιμότητά του, η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr προχώρησαν στη δεύτερη, ανανεωμένη έκδοσή του, η οποία συμπεριλαμβάνει αναφορές στον νόμο 4364/2016.

Το βιβλίο είναι το πρώτο που κυκλοφόρησε στην ελληνική γλώσσα με σχετική θεματολογία και αποσκοπεί στην αποτύπωση της συνολικής εικόνας του νέου πλαισίου φερεγγυότητας  που ισχύει από 1 Ιανουαρίου 2016, για το σύνολο της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το νέο πλαίσιο Solvency II που ισχύει από 1/1/2016 για το σύνολο της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς θεσπίζει ένα ενιαίο σύστημα υπολογισμού των κεφαλαιακών απαιτήσεων το οποίο αντικαθιστά πλήρως το τρέχον σύστημα, υιοθετώντας νέες και εξειδικευμένες τεχνικές διαχείρισης κινδύνων, εταιρικής διακυβέρνησης και διαφάνειας.

Στόχος του βιβλίου είναι η παροχή σφαιρικής εικόνας των νέων πολύπλοκων απαιτήσεων, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για περαιτέρω εμβάθυνση αλλά και ως έγκυρη πηγή ενημέρωσης και επιμόρφωσης για τα στελέχη της αγοράς, τους σπουδαστές του ασφαλιστικού αντικειμένου και τους φοιτητές τμημάτων ασφαλιστικής επιστήμης.

Το βιβλίο μπορείτε να το προμηθευτείτε από το www.solvencybook.gr ή από την Insurance Innovation στα τηλέφωνα 2315 311282 και 2312 201003. 

Χορηγοί επικοινωνίας της β΄ έκδοσης

Insuranceforum.gr, Insuranceworld.gr, insurance-eea.gr, asfalisinet.gr, underwriter.gr, euro2day.gr, sofokleousin.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*