Μια ματιά στο 2030+: Ψηφιακός μετασχηματισμός στην ασφαλιστική αγορά

Το νέο δωρεάν webinar από την Insurance Innovation με τίτλο:  «O Ψηφιακός Μετασχηματισμός στην ασφαλιστική αγορά. Μια ματιά στο 2030+» αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου και στις 18.00.

Θεματολογία

– Τι είναι στην πράξη ο ψηφιακός μετασχηματισμός επιχειρήσεων;
– Πώς συνδέεται με την Ε.Ε. και την ενιαία ψηφιακή αγορά;
– Ποιες είναι οι ευκαιρίες για επιχειρήσεις που ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών;

– Ποια είναι τα εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε;

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης: AIG, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD και ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Περιγραφή & Σκοπός του Webinar

Το 2020 θα είναι το έτος μετάβασης των επιχειρήσεων στον ψηφιακό κόσμο, με στόχο την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και του Internet για την αυτοματοποίηση των εταιρικών διαδικασιών και τη χρήση “έξυπνων” συστημάτων σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Πώς μπορεί ο ασφαλιστικός κλάδος και γενικότερα ο κλάδος της παροχής υπηρεσιών να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες για να μεταβεί επιτυχώς στη νέα ψηφιακή εποχή;

Εισηγητής

Ο Απόστολος Κρητικός είναι συνιδρυτής της Social Mind, ενός digital marketing agency με κύρια αντικείμενα τη δημιουργία εφαρμογών διαδικτύου και την online επικοινωνία. Είναι διπλωματούχος Μηχανικός Λογισμικού και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τμ. Πληροφορικής του Α.Π.Θ. στις ερευνητικές περιοχές του Ανοικτού Λογισμικού και της Ανθεκτικότητας Κώδικα. Το 2015 έλαβε πιστοποίηση Εκπαιδευτή στα Ανοικτά Δεδομένα από το Open Data Institute (Ηνωμένο Βασίλειο), ενώ από το 2018 ανήκει στο διεθνές δίκτυο Open Leaders & Experts του Οργανισμού Mozilla (Η.Π.Α.).

Πατήστε εδώ για συμμετοχή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*