Βράβευση του Μ. Καραμπόλη από τον Γ. Μπράβο και τον Κ. Φλόκα

Φ. Μπράβος: “Πλησιάζει η ώρα της έκρηξης, γιατί εκεί θα πάμε, και δεν με φοβίζει τίποτα”

Για «μεγάλη έκρηξη», καθώς η International Life βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης, με σταθερά βήματα και προγραμματισμό, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ομίλου Φωκίων Μπράβος στην ειδική εκδήλωση βραβεύσεων του Mega Agency Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν οι συνεργάτες του γραφείου του Κωνσταντίνου  Φλόκα για την παραγωγή και τη συνεισφορά τους το 2015, ενώ το παρών έδωσαν επίσης στελέχη της διοίκησης και νευραλγικών τμημάτων της εταιρείας, ανάμεσά τους ο group CEO Γιάννης Μπράβος και ο deputy CEO Γιώργος Μαυρέλης.

_0080

O Κ. Φλόκας

Κατά την ομιλία του ο Φ. Μπράβος τόνισε επίσης: «Πλησιάζει η ώρα της έκρηξης, γιατί εκεί θα πάμε, και δεν με φοβίζει τίποτα γιατί ξέρω ότι η εταιρεία δεν είναι ούτε τα ντουβάρια ούτε οι επενδύσεις ούτε τα ασφάλιστρα. Η εταιρεία είναι οι άνθρωποί της».

Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη ο Γ. Μπράβος, ο οποίος συνεχάρη τον Κώστα Φλόκα για την επιτυχία του στη δημιουργία του πρώτου Mega Agency της εταιρείας. Εκφράζοντας δε την ικανοποίησή του για τη σημαντική αύξηση της παραγωγής και πολλών άλλων υποκαταστημάτων της εταιρείας, πρόσθεσε: «Έχω καλά νέα: η μεγάλη περίοδος αναμονής έχει φτάσει στο τέλος της».

Σημαντική διάκριση έλαβε επίσης η διεύθυνση Employee Benefits & Major Accounts της International Life, της οποίας ο επικεφαλής Μάκης Καραμπόλης, director Corporate Business & Strategic Marketing, βραβεύθηκε για τις επιδόσεις, την εξυπηρέτηση αλλά και τη συνεισφορά του τμήματος στα θετικά αποτελέσματα του δικτύου συνεργατών του Agency System, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ο M. Καραμπόλης δήλωσε σχετικά: «Το 2015, παρά το ακραίο σκηνικό ύφεσης, η διεύθυνση Ομαδικών Ασφαλίσεων της εταιρείας κατάφερε να επιδείξει εντυπωσιακά αποτελέσματα και σημαντικότατη πρόοδο σε όλα τα ποιοτικά και ποσοτικά μεγέθη της, και σε όλα ανεξαιρέτως τα δίκτυα, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ειδικά σε ό,τι αφορά το Agency, η προσπάθεια που έγινε από όλους ήταν τόσο πολύ καλά οργανωμένη και συντονισμένη, που οδήγησε τις παραγωγικές μας επιδόσεις στα εξαιρετικά αποτελέσματα του 2015, ενώ αξίζει να αναφέρω εδώ ότι με τους ίδιους και καλύτερους ακόμη ρυθμούς ανάπτυξης ξεκινήσαμε και το 2016. Συγχαρητήρια σε όλους».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*