Στην τελική ευθεία οι αποφάσεις για την International Life

 

Στο μέτοχο της Εθνικής Ασφαλιστικής, την Εθνική τράπεζα, έχει παραπεμφθεί η υπόθεση για την εξαγορά του χαρτοφυλακίου Ζωής της International Life και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέσα στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Πηγές του IW αναφέρουν ότι, ένας από τους λόγους για τους οποίους το όλο θέμα καθυστέρησε είχε να κάνει με το γεγονός ότι τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής και ειδικότερα όσοι εξ αυτών μελέτησαν την υπόθεση φέρονται να είναι μοιρασμένα σε δύο στρατόπεδα. Σε αυτούς οι οποίοι τάσσονται υπέρ του deal και σε όσους αντιδρούν σε μια ανάλογη εξέλιξη.

Πλέον το όλο θέμα έχει περάσει στο μέτοχο της Εθνικής Ασφαλιστικής, προκειμένου να δώσει λύση, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχουν περάσει αρκετές εβδομάδες από την ημέρα κατά την οποία η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε την τοποθέτηση επιτρόπου και στις δύο εταιρείες (Ζωής και Γενικών).

Πάντως, οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της International Life μετά τις προαναφερόμενες εξελίξεις, έπαψαν να πωλούν προϊόντα Ζωής και Υγείας του ομίλου. Το δίκτυο των δύο εταιρειών έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στα προγράμματα Γενικών Ασφαλειών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*