Cellier Wine Collection 2015, μια παράδοση με ιστορία 40 ετών

Κυκλοφόρησε ο κατάλογος δώρων Cellier 2015, συνεχίζοντας μια παράδοση με μακρά ιστορία. Μια παράδοση που οι φίλοι των Cellier διατηρούν και που υπογράφεται από τη συνέπεια και την ποιότητα στην εξέλιξη του οινικού και όχι μόνο, δώρου στην Ελληνική αγορά.

Οι νέες προτάσεις δώρων συνδυάζουν κρασιά και ποτά του Ελληνικού και του διεθνούς αμπελώνα με εκλεκτά delicatessen και πρωτότυπα αντικείμενα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, φέρνοντας κοντά σας τον κόπο των παραγωγών κρασιού και ποτού, από όλες τις γωνιές της γης.

Ο κατάλογος δώρων Cellier 2015, τοποθετεί το δώρο σε ένα πλαίσιο τέχνης καθώς για τα Cellier, το καλό κρασί είναι τέχνη. Ο φετινός κατάλογος, συνδέει τα «έργα τέχνης» των οινοπαραγωγών, με αυτά ενός καλλιτέχνη. Ο ζωγράφος Κορνήλιος, παρουσιάζει μέσα από 10 μοναδικούς πίνακες με ζωηρά χρώματα, τον δικό του οινικό κόσμο που ακτινοβολεί αισιοδοξία. Τα Cellier, με τη δική μας βοήθεια, αναλαμβάνουν να μεταδώσουν αυτή την αισιοδοξία έμπρακτα, στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ελπίδα καθώς, μέρος των εσόδων από την πώληση των έργων, θα προσφερθεί σε αυτό.

Εταιρικό ή προσωπικό, κάθε δώρο με την υπογραφή Cellier, αποστέλλεται με συνέπεια και επαγγελματισμό αποτελώντας μια ευκαιρία απόλαυσης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, σε στιγμές προσωπικές, εορταστικές ή με φίλους.
Τον κατάλογο μπορείτε να δείτε σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα www.cellier.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*