ΕΑΕΕ: Fundraising Gala Dinner για την ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης

Πάνω από 500 συμμετέχοντες από την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου και από την ασφαλιστική αγορά θα τιμήσουν με την παρουσία τους το επίσημο Fundraising Gala Dinner που διοργανώνει η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Ασφάλισης.
Η Ημέρα Ασφάλισης θεσπίστηκε από την ΕΑΕΕ για να τονίζει την πολύτιμη συμβολή της Ασφάλισης στην κοινωνία, την οικονομία και τον Άνθρωπο. Επιπλέον, είναι μία ημέρα που κατά παράδοση ο ασφαλιστικός κλάδος αναλαμβάνει δράσεις εξωστρέφειας και αναδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία και δράση, επιστρέφοντας στην κοινωνία.
Με τη φετινή εκδήλωση η ΕΑΕΕ επέλεξε να ενισχύσει το έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ». Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» είναι η λειτουργία Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών για τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.
Το δείπνο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας, κ. Χρήστος Ζαμπούνης ενώ θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την κ. Νίνα Λοτσάρη και την ορχήστρα της.
Την εκδήλωση στηρίζουν με την ευγενική τους χορηγία οι ασφαλιστικές εταιρίες – μέλη της ΕΑΕΕ :
Αιγαίον, Ατλαντική Ένωση, Δύναμις, Εθνική Ασφαλιστική, Ευρωπαϊκή Πίστη, Eurolife ERB, Generali, International Life, Υδρόγειος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*