insurancewebinar.gr: Στις 19 Δεκεμβρίου το τελευταίο webinar για το 2012

Το insurancewebinars.gr διοργανώνει το τελευταίο webinar (διαδικτυακό σεμινάριο) για το 2012 την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου από τις 18.00 – 20.00. Το θέμα του webinar είναι: «Ας πιούμε μια γουλιά «ζεστό τσαϊ με μέλι και λεμόνι»  για να  νοιώσουμε καλύτερα ή  πως να διπλασιάσετε τις  πωλήσεις σας, σε δύσκολους καιρούς, χωρίς κόστος».  

Εισηγητής είναι ο κ. Κωνσταντίνος Γεωργάκας, Σύμβουλος Ανάπτυξης Πωλήσεων σε περισσότερες από 120 μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Το κόστος του webinar είναι 25€ και μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή στο παρακάτω link:

http://www.insurancewebinars.gr/02122013-2/

Περιγραφή και σκοπός του webinar

Σκοπός του 3ουWebinar είναι να μοιραστεί σκέψεις και απόψεις για την ανάπτυξη των πωλήσεων σε καιρούς αναταράξεων. Πέρα και πάνω από την καθημερινότητα, υπάρχουν ΑΞΙΕΣ, ΙΔΕΕΣ και ΣΚΕΨΕΙΣ που μπορούν να μας κάνουν να σκεφτούμε κάπως ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , από τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε μέχρι σήμερα. Ο κλάδος των ασφαλειών έχει εξαιρετικές προοπτικές και παρά την κρίση που διανύουμε υπάρχουν  ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ από αυτούς που μας έμαθαν.
Σε ποιους απευθύνεται το webinar.

Σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων, φοιτητές/σπουδαστές ασφαλιστικών σπουδών και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και να αποκτήσουν ένα ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ πάνω στις ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. 

Θεματολογία
• Το αντίδοτο στην κρίση – win in crisis: Μην αφήσετε την κρίση να πάει χαμένη…
• Μειώστε τον πόνο της αγοράς.
• Not good service, but exceptional service
• Προβλήματα στην «παραδοσιακή πώληση» και η ευκαιρία της πώλησης «προστιθέμενης αξίας»
• Οι best seller πρακτικές πωλήσεων υπηρεσιών, σήμερα.

Εξασφαλίστε μία από τις 25 μοναδικές θέσεις του webinar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*