Η International Life στηρίζει και ενισχύει την επιχειρηματική ζωή της χώρας

Η Διεύθυνση Μεγάλων Πελατών της International Life, η οποία φέτος σημείωσε  κέρδη ύψους  €2,3 εκατ. το εννεάμηνο του 2012, συμπληρώνει φέτος 2 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας. Η ανοδική πορεία της είναι αποτέλεσμα της ορθούς στρατηγικής που εφάρμοσε η ελληνική ασφαλιστική εταιρεία για την ανάπτυξη του πελατολογίου της σε σημαντικές εταιρείες της αγοράς και οργανισμούς.  

H Διεύθυνση Μεγάλων Πελατών της εταιρείας στοχεύει σε μια σφαιρική προσέγγιση και ικανοποίηση του πελάτη μέσα από την ανάπτυξη, διαχείριση και παρακολούθηση των αναγκών των μεγάλων πελατών και συνεργασιών της εταιρίας. Προσφέροντας εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου και προσωποποιημένες λύσεις, η εταιρία αναπτύσσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μεγάλους πελάτες της και εφαρμόζει επιτυχημένες στρατηγικές cross selling. Η εταιρεία παραμένει στο πλευρό των πελατών διατηρώντας συμβουλευτικό ρόλο σχετικά με τη διευθέτηση διαφόρων θεμάτων, ενώ παράλληλα εφαρμόζει συγκεκριμένες τακτικές direct προσέγγισης οργανισμών και πελατών ως εργαλείο marketing για την επέκταση του πελατολογίου της και την ανάπτυξη των εργασιών της.

Στους νέους μεγάλους πελάτες της εταιρίας συγκαταλέγονται οι Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας, Hyundai Rotem – ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, Εκκλησία της Ελλάδος, Ο.Α.Σ.Α., Ο.Σ.Ε., Ινστιτούτο SAS και Bosch Siemens, στους οποίους η International Life μέσα από ειδικούς μηχανισμούς διερεύνησης των αναγκών τους, σχεδιάζει, προτείνει και προσφέρει τον κατάλληλο συνδυασμό ολοκληρωμένων ασφαλιστικών λύσεων, συμπεριλαμβάνοντας ασφαλιστικές λύσεις ζωής, γενικών ασφαλίσεων και Bancassurance. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις υπηρεσίες της  International Life εμπιστεύονται και εκπροσωπήσεις διπλωματικού σώματος και πρεσβείες, χάρη στη βαθιά εμπειρία της εταιρείας και στο συγκεκριμένο πεδίο ασφάλισης.

Όπως σημείωσε ο κ. Γιάννης Μπράβος, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου International Life, «Στην ελληνική αγορά, όπου το οικονομικό περιβάλλον είναι εξαιρετικά ασταθές και δύσκολο, οι σύγχρονες επιχειρήσεις έχουν ένα σημαντικό σύμμαχο, την International Life. Διαθέτουμε έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό, βαθιά γνώση της αγοράς και γνωρίζουμε τις ανάγκες των μεγάλων πελατών μας, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στα συμβόλαιά τους. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που στα πλαίσια της παρούσας χρηματοοικονομικής συγκυρίας, πολυεθνικές εταιρείες έχουν επιλέξει μια ελληνική εταιρεία, την International Life, για την ασφάλισή τους. Η International Life θα στηρίξει τη Διεύθυνση Μεγάλων Πελατών, για την περαιτέρω ανάπτυξη του portfolio της και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στους υπάρχοντες πελάτες».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*