ΠΑΡΟΝ, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας: Μία λαμπερή βραδιά με υψηλούς καλεσμένους

Ξεχωριστές στιγμές έζησαν οι προσκεκλημένοι του ΠΑΡΟΝ στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικής πίτας του γραφείου την Τετάρτη 31.01.2024 στο ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ, όπου ο Γενικός Δ/ντης του ΠΑΡΟΝ κ. Νίκος Τούμπας και η Εμπορική Δ/ντρια κ. Χριστίνα Φυτέα παρουσίασαν τα παραγωγικά αποτελέσματα της εταιρίας για το 2023 και τις πρώτες δράσεις στα πλαίσια του Οικοσυστήματος ΠΑΡΟΝ. Επίσης, ανακοίνωσαν του νικητές του Rally Διαγωνισμού Πωλήσεων (περίοδος Νοέμβριος-Δεκέμβριος 2023) με έπαθλο Τablet, ο οποίος πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ασφαλιστικής εταιρίας Eurolife FFH.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του ΠΑΡΟΝ κ. Θάνος Ψιμάρας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε σε όλους το 2024 να είναι μία δημιουργική και παραγωγική χρονιά για όλους. Οι τυχεροί που κέρδισαν το φλουρί ήταν η κ. Ελένη Τσιαντή και ο κ. Γιώργος Μποσινάκης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Γενικός Δ/ντης Πωλήσεων και Εκπαίδευσης της Eurolife FFH κ. Νίκος Δελένδας, ο Δ/ντης Πωλήσεων της Eurolife FFH κ. Νίκος Χουλιάρας, η General Sales Manager της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής κ. Ναταλία Γιαννιού, o Eμπορικός Δ/ντης της Groupama Ασφαλιστικής κ. Βαγγέλης Οικονομόπουλος, η Δ/ντρια Τομέα Ανάπτυξης Ελεύθερου Δικτύου της Groupama Ασφαλιστικής κ. Κάτια Χουρμούζη, ο Head of Retail Sales της Eθνικής Ασφαλιστικής κ. Άγγελος Μπάρδας, η κ. Ευγενία Μαχειμάρη Δ/ντρια Πωλήσεων της Αllianz Ασφαλιστικής, στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, οι συνεργάτες και το διοικητικό προσωπικό του ΠΑΡΟΝ.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Μαρία Θεοχάρη η οποία και ευχαρίστησε θερμά τον χορηγό της εκδήλωσης Eurolife FFH.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν το θεατρικό έργο «Το Μυστικό της Κοντέσσας Βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια, με τον ρόλο της Κοντέσσας Βαλέραινας να υποδύεται η διακεκριμένη ηθοποιός Νένα Μεντή.

Στο διάλειμμα, στον prive χώρο του θεάτρου οι καλεσμένοι του ΠΑΡΟΝ απόλαυσαν πεντανόστιμα finger food και κρασί.

Το συγκεκριμένο έργο που ο Ξενόπουλος θεωρούσε ως το καλύτερο του είναι διαχρονικό και έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο. Χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης αναφέρει: «Το ένδοξο παρελθόν θα πεθάνει μπροστά στην αναγκαία γέννηση ενός σύγχρονου κόσμου, που έχει στο κέντρο του το χρήμα. Οι αρχές και οι αξίες δοκιμάζονται και από τις δύο πλευρές. Οι άνθρωποι λυγίζουν. Άλλοι κάτω από το βάρος της δύσκολης επιβίωσης και η άλλη, η μοναχική Βαλέραινα, από το βάρος του ιερού καθήκοντος, της τιμής και της υπόληψής της”.

Το ΠΑΡΟΝ ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους για την υπέροχη βραδιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*