O ΠΑΝΟΡΜΟΣ στο Threads!

 

Τον βασικό ανταγωνιστή του X (πρώην Twitter), την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Threads, έφερε και στην Ευρώπη από την Πέμπτη 14/12/23 ο όμιλος Meta, του Μαρκ Ζουκερμπεργκ, η οποία μέχρι σήμερα δεν ήταν διαθέσιμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά λειτουργεί από τον Ιούλιο στο υπόλοιπο κόσμο.

Το Threads αποτελεί μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε από την ομάδα του Instagram για τον διαμοιρασμό πληροφοριών με κείμενο. Προσφέρει ένα νέο, ξεχωριστό χώρο για ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και δημόσιες συζητήσεις.

Για να ξεκινήσει κανείς με το Threads χρειάζεται απλά να χρησιμοποιήσει το λογαριασμό του στο Instagram για να συνδεθεί. Το όνομα χρήστη και η επαλήθευση στο Instagram θα μεταφερθούν, με τη δυνατότητα να προσαρμοστεί το προφίλ ειδικά για το Threads.

Ακριβώς όπως στο Instagram, με το Threads μπορεί ο χρήστης να ακολουθεί και να συνδέεται με φίλους και άλλους δημιουργούς – συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων που ακολουθεί στο Instagram και όχι μόνο. Τα βασικά χαρακτηριστικά προσβασιμότητας που είναι διαθέσιμα στο Instagram σήμερα, όπως η υποστήριξη αναγνώστη οθόνης και οι περιγραφές εικόνων που δημιουργούνται με τεχνητή νοημοσύνη, είναι επίσης ενεργοποιημένα στο Threads.

Η ροή στο Threads περιλαμβάνει θέματα που έχουν αναρτηθεί από άτομα που ακολουθεί ο χρήστης, καθώς και προτεινόμενο περιεχόμενο από νέους δημιουργούς που δεν έχει ανακαλύψει ακόμα. Οι αναρτήσεις μπορούν να έχουν μήκος έως 500 χαρακτήρες και να περιλαμβάνουν συνδέσμους, φωτογραφίες και βίντεο διάρκειας έως 5 λεπτών. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να μοιραστεί μια ανάρτηση στο Threads στο Instagram story ή να μοιραστεί την ανάρτησή του ως σύνδεσμο σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα επιλέξει.

Στο Instagram δισεκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο συνδέονται μέσω φωτογραφιών και βίντεο. Το όραμά του Threads είναι να πάρει όλα αυτά που κάνει το Instagram και να τα επεκτείνει στο κείμενο, δημιουργώντας έναν θετικό και δημιουργικό χώρο για την έκφραση ιδεών.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό, κάντε εύκολα την εγγραφή σας:

1. Κατεβάστε την εφαρμογή Threads από το κατάστημα εφαρμογών σας.

2. Ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε εγγραφή μέσω Instagram ή δημιουργήστε έναν καινούριο λογαριασμό.

3. Αναζητήστε @panormosins και πατήστε το κουμπί “Ακολουθήστε”.

Καλώς ήλθατε στην παρέα μας στο Threads και μην παραλείψετε να μας ακολουθήσετε και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΠΑΝΟΡΜΟΥ:

– Facebook Page: https://www.facebook.com/Panor…

– Facebook Profile: https://www.facebook.com/Panor…

– Instagram: https://instagram.com/panormos…

– Twitter/X: https://x.com/panormosins?t=Zx…

– Linkedin: https://www.linkedin.com/compa…

 

Ο Πρόεδρος Κλήμης Δημαρχιάδης και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου σας καλούν να συνδεθείτε στο κανάλι μας στο Threads πατώντας ΕΔΩ, για να βλέπετε τις δημοσιεύσεις που δημιουργούμε, με μοναδικό και απολαυστικό περιεχόμενο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*