Ακόμη μια διάκριση για την Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη συμμετείχε και φέτος στον σημαντικό θεσμό «Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2023» και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Bravo Society» για το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας». Με μια ακόμη σημαντική διάκριση στο πλαίσιο του θεσμού διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή της στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που θέτει στο επίκεντρο την ασφάλεια και την αξιοπρεπή διαβίωση του συνόλου της κοινωνίας. 

Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας» 

Ο «Ασφαλιστικός Γονέας» είναι ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο πρόγραμμα ασφάλισης που μπορεί να αποκτήσει εντελώς δωρεάν κάθε ενδιαφερόμενος ασφαλισμένος της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη. Ειδικότερα, το πρόγραμμα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη πράξη κάθε οικογένειας, τις καθημερινές της αγορές. Μέσω του προγράμματος, οι ασφαλιζόμενοι έχουν διάφορα οφέλη και μπορούν πραγματοποιώντας αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να συγκεντρώνουν χρήματα τα οποία αφαιρούνται από τα ασφάλιστρα κατά την ανανέωση κάθε υπάρχοντος ή μελλοντικού ασφαλιστηρίου συμβολαίου στην εταιρία. 

Το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας» αποτελεί μια σημαντική δράση, καθώς επιτρέπει σε οποιονδήποτε επιθυμεί, ακόμη και στους πολίτες που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια, να ασφαλιστούν χωρίς χρέωση, πραγματοποιώντας μόνο τις απαραίτητες αγορές του μήνα, χρησιμοποιώντας την κάρτα Ασφαλιστικός Γονέας.

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη παραμένει πιστή στο όραμά της να λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα την ευημερία της κοινωνίας στο σύνολό της και δεσμεύεται να εφαρμόζει βέλτιστες πρακτικές Εταιρικής Διακυβέρνησης σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας της Εταιρίας. Σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάζει συγκεκριμένες δράσεις που εστιάζουν στην προστασία των πελατών και των επιχειρήσεων από πιθανούς κινδύνους και ταυτόχρονα, συμβάλλει με έμπρακτο τρόπο στην οικονομική ευεξία όσων περισσότερων πελατών μπορεί. Για τον σκοπό αυτό σχεδίασε τον «Ασφαλιστικό Γονέα», μια καινοτόμο δράση που στηρίζει τις οικογένειες μέσα από απλές καθημερινές κινήσεις, η  βράβευση της οποίας σε ένα σημαντικό θεσμό για τη βιώσιμη ανάπτυξη, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη δέσμευση της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη να προωθεί την υπεύθυνη επιχειρηματικότητα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*