Tαξίδια επιβράβευσης σε Ισλανδία και Μαρόκο για τους συνεργάτες της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη

Για ακόμη μία χρονιά, η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη επιβράβευσε τους συνεργάτες της, οι οποίοι διακρίθηκαν και πέτυχαν τους στόχους παραγωγής τους το 2022, με ταξίδια στην Ισλανδία και το Μαρόκο. Πρόκειται για 2 διαγωνισμούς πωλήσεων 12μηνης διάρκειας, που σχεδιάστηκαν για να επιβραβεύσουν τη σημαντική προσπάθεια και την εμπιστοσύνη των συνεργατών της Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη. Η επίτευξη συγκεκριμένων στόχων από τους συνεργάτες της εταιρίας επιβεβαιώνουν την προσήλωσή τους σε μία επιτυχημένη κοινή πορεία ανάπτυξης. 

Στο ταξίδι στην Ισλανδία συμμετείχαν 35 άτομα -30 συνεργάτες και 5 διοικητικά στελέχη- του Δικτύου Αποκλειστικής Συνεργασίας, οι οποίοι έζησαν μοναδικές εμπειρίες. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκαν το Ρέικιαβικ και την περίφημη Γαλάζια Λίμνη (Blue Lagoon), οδήγησαν snowmobile σε παγετώνα και είδαν από κοντά ιδιαίτερα φυσικά και γεωλογικά φαινόμενα όπως το γεωθερμικό spa και τους καταρράκτες. Παράλληλα, συμμετείχαν σε συνάντηση εργασίας με θέμα την ανθεκτικότητα και τη διαχείριση αλλαγής, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε game play με διαφορετικά σενάρια για τη διερεύνηση της επίτευξης των βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Όσον αφορά το ταξίδι στο Μαρόκο, συμμετείχαν 35 συνεργάτες από το Δίκτυο Πρακτόρων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο Μαρρακές με τα όμορφα παζάρια, τις υπαίθριες αγορές, τους κήπους και τα παλάτια, ενώ έζησαν μια ξεχωριστή εμπειρία στο μουσείο ιστορίας και τέχνης Νταρ Σι Σάιντ. Επιπλέον, περιηγήθηκαν στην παραθαλάσσια εξωτική πόλη Εσσαουίρα και επισκέφτηκαν τα χωριά της οροσειράς του Άτλαντα απολαμβάνοντας την επιβλητική θέα του βουνού Τουκμπάλ.

Η Allianz Ευρωπαϊκή Πίστη θέτει στο επίκεντρό της την επιβράβευση των υψηλών επιδόσεων, πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει διαρκή έμπνευση και να αποτελεί κίνητρο στους ανθρώπους της για την επίτευξη κοινών στόχων, προσωπική, αλλά και συλλογική, βελτίωση. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*