H ERGO για 11η χρονιά στηρίζει το Ladies Run!

Το Ladies Run επιστρέφει για 11η χρονιά και η ERGO θα είναι εκεί για να προσφέρει ασφάλεια και στήριξη σε όλες τις δρομείς. 

Μία πανέμορφη διαδρομή δίπλα από τη θάλασσα για έναν αγώνα που θα είναι… γυναικεία υπόθεση. Run-τεβού την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στην Astir Beach να υποστηρίξουμε όλοι μαζί έναν τόσο σημαντικό θεσμό, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Λίγα λόγια για το Ladies Run

Όλα ξεκίνησαν τον Γενάρη του 2012, από το www.ladiesrun.gr, την πρώτη ελληνική ιστοσελίδα αποκλειστικά για γυναίκες δρομείς.

Όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της έχει φιλοξενήσει δεκάδες πορτρέτα από πρωταθλήτριες του στίβου, διάσημες γυναίκες, αλλά και καθημερινά κορίτσια που έχουν κάνει το τρέξιμο τρόπο ζωής. Μαζί με νέα και προτάσεις που συνδυάζουν το fitness και το στυλ.

Αφιερώματα στο “κίνημα” του Ladies Run – όχι μόνο στον ομώνυμο αγώνα- δημοσιεύτηκαν στα μεγαλύτερα έντυπα και σε ιστοσελίδες κύρους, με εκατομμύρια επισκέπτες. Τονίζοντας την καταλυτική επίδραση που είχε το Ladies Run στο να γίνει τάση το τρέξιμο, στην Ελλάδα της κρίσης!

Ο πρώτος αγώνας τρεξίματος αποκλειστικά για γυναίκες γίνεται κάθε Φθινόπωρο στο ομορφότερο σημείο της Αθηναϊκής “ριβιέρα”, στον Αστέρα Βουλιαγμένης!

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα λάβουν χώρα στην είσοδο της πλαζ του “Αστέρα”.

Εντός της πλαζ θα γίνουν οι απονομές και το after race event ενώ θα φιλοξενείται και η γραμματεία για την παράδοση των αριθμών και την εξυπηρέτηση των δρομέων.

Μετά τον τερματισμό, ένα χαλαρωτικό πρόγραμμα διατάσεων αποθεραπείας περιμένει τις συμμετέχουσες στην όμορφη πλαζ.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*