Ασφάλεια κατοικίας: Η πιο σημαντική επένδυση της ζωής σας

Οι πρόσφατες φυσικές καταστροφές στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, μας υπενθύμισαν ότι η ασφάλεια κατοικίας είναι από τις πιο σημαντικές επενδύεις για εσάς και την οικογένειά σας.

Τα ακραία φυσικά φαινόμενα, τα οποία και πληθαίνουν κάθε χρόνο, έχουν οδηγήσει όλο και περισσότερους Έλληνες στο να ασφαλίσουν την κατοικία τους ή να προγραμματίζουν να το κάνουν στο άμεσο μέλλον.

Σε αυτό έχουν επίσης βοηθήσει 2 επιπλέον παράγοντες:

  1. Η ψήφιση του νόμου για μείωση στον ΕΝΦΙΑ για όσες κατοικίες θα έχουν ασφάλιση για φυσικές καταστροφές. Με τη ρύθμιση αυτή, η ασφάλιση κατοικίας, γίνεται ακόμα πιο οικονομική αφού μειώνει το κόστος του ΕΝΦΙΑ για εσάς.
  2. Οι γρήγορες αποζημιώσεις που έχουν ήδη δοθεί από τις ασφαλιστικές εταιρίες για φυσικά φαινόμενα, οι οποίες ανέρχονται σε 100αδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στη χώρα μας (σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι αποζημιώσεις των ζημιών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία Daniel ανέρχονται σε περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ. Πηγές eaee.grot.gr).

Στη Hellenic Insurance Agency (ανα)γνωρίζουν τη σημασία της ασφάλειας κατοικίας και προσφέρουν πρόσβαση σε μία ποικιλία προγραμμάτων ασφάλισης με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών. Τα διαθέσιμα προγράμματα καλύπτουν μια ευρεία γκάμα κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων πυρκαγιάς, πλημμύρας, σεισμού και άλλων φυσικών καταστροφών.

Υπενθυμίζουμε πως η ασφάλιση κατοικίας θεωρείται από τις οικονομικότερες. Είναι φθηνότερη ακόμα και από υποχρεωτικές ασφαλίσεις όπως αυτή του αυτοκινήτου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*