Νέες σύγχρονες καλύψεις Υγείας

Η Hellenic Insurance Agency παραθέτει ΝΕΑ προγράμματα υγείας με νέες δυνατότητες και καλύψεις από κορυφαίους ασφαλιστικούς ομίλους του εξωτερικού.

Ενδεικτικές νέες σύγχρονες καλύψεις

Ευελιξία επιλογής του κατάλληλου νοσοκομείου, στην γεωγραφική περιοχή που επιλέγετε  (π.χ. περιοχή κάλυψης Ευρώπη, Παγκόσμια χωρίς Αμερική, Παγκόσμια με Αμερική), έτσι ώστε να έχετε την καλύτερη δυνατή θεραπεία χωρίς να προβληματίζεστε για το “πόσο” και το “πού”  και με δυνατότητα απ’ ευθείας πληρωμής των νοσοκομειακών δαπανών

Δυνατότητα κάλυψης εκ γενετής παθήσεων (άγνωστες κατά την έναρξη της ασφάλισης) που μέχρι τώρα δεν καλύπτοταν από τα περισσότερα διαθέσιμα προγράμματα.

Πλήρης κάλυψη εγκυμοσύνης, συμπεριλαμβανομένων των προγεννητικών και μεταγεννητικών ελέγχων για διάστημα έως και έξι εβδομάδων μετά τον τοκετό, με αναμονή 12 μηνών.

Κάλυψη νεογνού από την αρχή της γέννησής του, συμπεριλαμβανομένης της πρόωρης γέννησης! Ενδεικτικά περιστατικά που μπορεί να συμβούν αμέσως μετα την γέννηση: Σύνδρομο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας, Καρδιολογικά προβλήματα, Λοιμώξεις, Ίκτερος

Αποζημίωση εντός 5 ημερών για εξωνοσοκομειακές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις κλπ

Εφαρμογή στο κινητό (ή τον υπολογιστή) για άμεση πληροφόρηση για το πρόγραμμά σας αλλά και για να διαχειρίζεστε αποζημιώσεις αποστέλλοντας σχετικά έγγραφα ηλεκτρονικά. Χωρίς περιττά χαρτιά & γραφειοκρατία!

Τα νέα προγράμματα απευθύνονται σε:

  • Ιδιώτες & οικογένειες που αναζητούν ένα σύγχρονο συμβόλαιο με ξεκάθαρους όρους, ευελιξία, απλές και γρήγορες διαδικασίες, χωρίς «χαρτούρα» και γραφειοκρατία.
  • Επαγγελματίες που κάνουν ταξίδια στο εξωτερικό και θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο σε όποια χώρα και αν βρίσκονται
  • Φοιτητές που σπουδάζουν ή θα σπουδάσουν στο εξωτερικό
  • Εταιρίες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευελιξία των ατομικών συμβολαίων αλλά και τα προτερήματα των ομαδικών προγραμμάτων για μικρές ομάδες (3+ άτομα) ή θέλουν να καλύψουν στελέχη που ταξιδεύουν συχνά (π.χ. ναυτιλιακές εταιρίες).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*