Στην ERGO ο κ. Δήμος Πολυμενίδης

Η ασφαλιστική εταιρία ERGO με χαρά ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της ενός πολύ αξιόλογου στελέχους της ασφαλιστικής αγοράς, την οποία υπηρετεί από διάφορες επιτελικές θέσεις από το 1994, του κ. Δήμου Πολυμενίδη, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Τομέα Χρηματοοικονομικών Λειτουργιών (CFO), καταλαμβάνοντας ταυτόχρονα θέση Μέλους στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας. 

Οι Χρηματοοικονομικές Λειτουργίες αποτελούν ένα νέο, αναβαθμισμένο Τομέα της εταιρίας, ο οποίος ενσωματώνει αρμοδιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των εταιρικών χρηματοοικονομικών πόρων, τη μεγιστοποίηση της απόδοσης των επενδύσεων, την κατάρτιση και διαχείριση προϋπολογισμών, την πλήρη και ακριβή λογιστική απεικόνιση των οικονομικών μεγεθών και την παροχή έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης (MIS), με διασφαλισμένη την απόλυτη συμμόρφωση με τις εταιρικές διαδικασίες και τις κείμενες φορολογικές διατάξεις.

Η Διοίκηση της ERGO στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής και της δέσμευσής της να δημιουργήσει ένα νέο πρότυπο ασφαλιστικής εταιρίας όσον αφορά τόσο τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους ασφαλισμένους και τους συνεργάτες της, όσο και τη δομή και λειτουργία της σύμφωνα με τις απαιτήσεις της οδηγίας Solvency II, θεωρεί αναγκαία και ικανή συνθήκη τη βελτιστοποίηση των εταιρικών διαδικασιών της και την έγκαιρη προετοιμασία της για την ομαλή μετάβαση στο νέο νομοθετικό πλαίσιο. Η συνεισφορά του κου Πολυμενίδη προς αυτήν την κατεύθυνση θα είναι καθοριστική, συμβάλλοντας  και ο ίδιος στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της Διοίκησης και στη δυναμική αναπτυξιακή πορεία της εταιρίας.

Ο Γενικός Διευθυντής της ERGO κ. Θεόδωρος Κοκκάλας καλωσορίζοντας τον κ. Πολυμενίδη στις τάξεις της δήλωσε: «Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για επιτυχημένη και αποτελεσματική εφαρμογή της νέας μας στρατηγικής και του επιχειρηματικού μας πλάνου είναι η προσεκτική και με ποιοτικά χαρακτηριστικά επιλογή ανθρώπινου δυναμικού με υψηλό επαγγελματικό επίπεδο, κατάλληλου να στελεχώσει συγκεκριμένες θέσεις ευθύνης.»

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*