H Aon Benfield Greece γιόρτασε τη μεγάλη χορηγία της Manchester United

Λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο του δεύτερου έτους Χορηγίας της φανέλας της Manchester United από την Aon plc, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010, προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ομάδας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους, έκαναν στάση στη Κύπρο δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερα από 70 παιδιά να μάθουν κάποια από τα μυστικά της επιτυχίας της μεγάλης ομάδας. 

Το “Skills & Drills Cyprus 2012” διοργανώθηκε την Κυριακή 20 Μαΐου από την Aon, επίσημο χορηγό της φανέλας της Manchester United. Προσκεκλημένοι στο GC School of Sports στη Λευκωσία ήταν παιδιά πελατών της Aon Benfield Greece με τους γονείς τους, καθώς και στελέχη της Aon Greece. 

Οι μικροί και μεγάλοι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία, πέρα από το να εξασκηθούν από τους προπονητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου της Manchester United, να παρακολουθήσουν σεμινάριο υγιεινής διατροφής και ευεξίας και να συναναστραφούν με τα στελέχη της Aon Benfield. 

Ο κ. Τζέραλντ Τέρνερ, CEO της Aon Benfield Greece δήλωσε: «H συνεργασία μας με τη Manchester United μας έδωσε σήμερα την ευκαιρία να βρεθούμε κοντά στους πελάτες μας σε μία χαλαρή ατμόσφαιρα και να γιορτάσαμε μαζί τους τις έννοιες της ομαδικής εργασίας, της καινοτομίας, του πάθους για την τελειότητα που χαρακτηρίζουν την Aon και τη Manchester United. 

Η ανταπόκριση των πελατών και στελεχών από την κυπριακή αγορά, οι οποίοι συνόδευσαν σήμερα εδώ τα παιδιά τους, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας δίνει ενέργεια για να συνεχίσουμε την δυναμική μας πορεία».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*