ΑΤΕ Ασφαλιστική: Πλήρεις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες στην Ασφάλιση Σκαφών

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική εγκαινίασε τη φετινή ασφαλιστική περίοδο των Σκαφών Αναψυχής παρέχοντας στους Συνεργάτες της, τις πλέον ολοκληρωμένες και σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες.
 
Κάθε Συνεργάτης της ΑΤΕ Ασφαλιστικής μπορεί μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της εταιρείας, να διαχειριστεί το ασφαλιστικό του χαρτοφυλάκιο στα Σκάφη Αναψυχής ακόμα και σε πραγματικό χρόνο, έχοντας πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως:

1. Άμεση έκδοση και εκτύπωση ασφαλιστηρίου συμβολαίου, ώστε ο συνεργάτης να μπορεί να το αποστείλει στον πελάτη ακόμα και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
2. Είσπραξη ασφαλίστρων χρεώνοντας, άμεσα, την πιστωτική, χρεωστική, ή προπληρωμένη κάρτα VISA ή Mastercard του ασφαλισμένου, μέσω της υπηρεσίας ΑΤΕbank e-POS.
3. Άμεση ανανέωση υφιστάμενων συμβολαίων, μέσω υπηρεσίας ηλεκτρονικού ληξιαρίου.
4. Συνεχή παρακολούθηση του ασφαλιστικού χαρτοφυλακίου (εξοφλημένων ή μη συμβολαίων, ανανεώσεων και πρόσθετων πράξεων).

Σε σχετική δήλωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος Ι. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Η ΑΤΕ Ασφαλιστική δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων που παρέχει η νέα τεχνολογία. Στο πλαίσιο αυτό, διευρύνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω της Ηλεκτρονικής Σελίδας της εταιρείας μας. Ειδικά, στην τρέχουσα περίοδο που η χώρα μας πλήττεται από την οικονομική κρίση, έχουμε θέσει ως πρώτη μας προτεραιότητα τη μείωση των λειτουργικών δαπανών, τόσο της εταιρείας μας, όσο και των συνεργατών μας, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε τις πιο ολοκληρωμένες ασφαλιστικές καλύψεις στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της στρατηγικής μας αυτής, αποτελεί ο Κλάδος Ασφάλισης Σκαφών Αναψυχής, στον οποίο σχεδόν το σύνολο των εργασιών υποστηρίζεται από την Ηλεκτρονική μας σελίδα».  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*