ΕΛ.ΚΕ.ΘΕ: Ασφάλιση αστικής ευθύνης και κινδύνων θαλάσσης

Δημόσιο Διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο ανάθεσης την συμφερότερη προσφορά για την ανάθεση της ασφάλισης του Ω/Κ ΑΙΓΑΙΟ , Ε/Α ΦΙΛΙΑ και Π/ΕΕ ΑΛΚΥΩΝ του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. για αστική ευθύνη και κινδύνους θαλάσσης για ένα έτος με δικαίωμα ανανέωσης για ένα επιπλέον έτος με προϋπολογισμό 148.000 δολ. συμπεριλαμβανομένων όλων των υπέρ τρίτων κρατήσεων ως και κάθε άλλη επιβάρυνση.

Ο Διαγωνισμός θα γίνει στις 26/06/2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00 στις εγκαταστάσεις του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. στην Ανάβυσσο. Οι προσφορές μπορούν να κατατεθούν μέχρι την 25/06/2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 (χρόνος επίδοσης λήξης προσφορών). Οι προσφορές θα μπορούν επίσης να αποσταλούν και ταχυδρομικώς “επί συστάσει” σε σφραγισμένους φακέλους με την ένδειξη
«Προσφορά για τον Δημόσιο διαγωνισμό για ανάθεση της ασφάλισης του Ω/Κ ΑΙΓΑΙΟ, Ε/Α ΦΙΛΙΑ και Π/ΕΕ ΑΛΚΥΩΝ του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε. για αστική ευθύνη και κινδύνους θαλάσσης στην ταχυδρομική διεύθυνση:

Οι προσφορές αυτές θα ληφθούν υπόψη εφόσον θα έχουν φθάσει στα χέρια της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού μέχρι και της προκαθορισμένης ημέρας λήξης επίδοσης των προσφορών. Προσφορές που κατατίθενται μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, είναι εκπρόθεσμες και επιστρέφονται από την Υπηρεσία που διενεργεί τον διαγωνισμό χωρίς να αποσφραγιστούν. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:

α) τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα.
β) ενώσεις προμηθευτών που υποβάλουν κοινή προσφορά.
γ) συνεταιρισμοί
δ) κοινοπραξίες προμηθευτών

Οι ενώσεις και οι κοινοπραξίες δεν υποχρεούνται να λαμβάνουν ορισμένη νομική μορφή προκειμένου να υποβάλουν την προσφορά. Η επιλεγείσα ένωση ή κοινοπραξία υποχρεούται να πράξει τούτο εάν κατακυρωθεί σε αυτή η σύμβαση εφόσον η λήψη ορισμένης νομικής μορφής είναι αναγκαία για την ορθή εκτέλεση της σύμβασης.

Κατά τα λοιπά ο διαγωνισμός θα γίνει σύμφωνα με τα παρακάτω παραρτήματα που επισυνάπτονται στην παρούσα και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής:
«ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ »
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄
«ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ»
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄
«ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ »
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ΄

Τα τεύχη του διαγωνισμού διατίθενται από την επίσημη ιστοσελίδα του ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε στο διαδίκτυο στην διεύθυνση www.hcmr.gr καθώς και από τον αρμόδιο υπάλληλο Κων/ος Παπατρέχας τηλ: 2291076425/413, email: kp2812@hcmr.gr 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*