Σε σταυροδρόμι το μέλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης

Το 4o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης αποσκοπεί στην καταγραφή των εξελίξεων που έλαβαν χώρα τον τελευταίο χρόνο σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο, στον θεσμό της επαγγελματικής ασφάλισης αλλά και του συνταξιοδοτικού-ασφαλιστικού συστήματος γενικότερα.

Η Θεματολογία του #ocin23

Το συνέδριο περιλαμβάνει παρεμβατικές ατομικές ομιλίες και τραπέζια συζήτησης (panels) ώστε:

• να αναδείξει τις προκλήσεις και τις αναπτυξιακές προοπτικές της επαγγελματικής ασφάλισης,

• να καταγράψει τις διεθνείς εξελίξεις και πρακτικές στα πεδία του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των επαγγελματικών ταμείων και

• να παρουσιάσει τα οφέλη και τις αξίες που μπορούν να προσδώσουν στην εργασιακή και επιχειρηματική κοινότητα και συνολικά στην οικονομική και κοινωνική ζωή μιας χώρας, μέσω της εξασφάλισης επάρκειας συνταξιοδοτικού εισοδήματος και αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης κατά την τρίτη ηλικία.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ανάλυση των επιπτώσεων των διεθνών οικονομικών αναταραχών στις επενδυτικές αποδόσεις των επαγγελματικών ταμείων, από πλευράς των αρμόδιων διαχειριστών επενδύσεων.

Tο 4o Ετήσιο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης διοργανώνεται από την Ελληνική Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α) και την ethosEVENTS, την Τετάρτη 22  και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023, με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

ΓΙΝΕΤΕ ΧΟΡΗΓΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*