Κορυφαία στελέχη της αγοράς στην κάμερα του Ι.W. για την επαγγελματική ασφάλιση

Περισσότεροι από 670 σύνεδροι συμμετείχαν ενεργά στο 4ο Συνέδριο της Ελληνικής Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης, για να παρέμβουν και να καταθέσουν ιδέες και προβληματισμούς με στόχο την βελτίωση και την επέκταση του 2ου Ασφαλιστικού Πυλώνα στηχώρα μας.  

Με τίτλο «Σε σταυροδρόμι το μέλλον της Επαγγελματικής Ασφάλισης: Αναγκαιότητα άμεσωνμεταρρυθμίσεων για αναπτυξιακή ώθηση», το εφετινό 4ο Συνέδριο φιλοξένησε 6 θεματικάπάνελυψηλού επιπέδου, περισσότερες από 35 ομιλίες, ενώ εκπρόσωποι της Πολιτείας και προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό από τους κλάδους των Ασφαλίσεων, τηςΔιαχείρισης Κεφαλαίων και των Επιχειρήσεων, όπως επίσης και κορυφαίοι Ακαδημαϊκοί, συμμετείχαν και κατέθεσαν προβληματισμούς, εμπειρίες και προτάσεις. 

Κορυφαία παρουσία αποτέλεσε αυτή της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Εποπτικής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (European Insurance and Occupational Pensions Authority – E.I.O.P.A.), Petra Hielkema, ως Κεντρικής Ομιλήτριας του Συνεδρίου. 

Στην κάμερα του I.W. μίλησαν οι: Κωστής Χατζηδάκης, Petra Hielkema, Γιώργος Πατούλης, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Γιώργος Κουτρουμάνης, Χαράλαμπος Φύτρος, Ευφροσύνη Κουσκουνά, Σταύρος Κωνσταντάς, Χρήστος Νούνης, Βασιλική Λαζαράκου, Ιωάννης Τζανάκος, Χρήστος Ιωάννου, Μιχάλης Τζωρτζωρής, Dr Thorsten Guthke.

 

4o Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης_Δηλώσεις στο περιθώριο του συνεδρίου from ethosMEDIA SA on Vimeo.

Δείτε επίσης: 4ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης: Ένα συνέδριο, χίλιες ιδέες, μία κατεύθυνση 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*