Η Feel Safe Insurance Agents στηρίζει την Hip Africa

Γράφει η Στέλλα Ζουλινάκη, Feel Safe Insurance Agents

 

Τα παιδιά νιώθω ότι είναι η δύναμη, το κίνητρο και η πηγή έμπνευσης για ένα καλύτερο μέλλον!

Έχω αποφασίσει ότι ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν αναλάβει το μερίδιο ευθύνης τους και με τις «πράξεις του σήμερα» προσπαθούν να κτίσουν ένα καλύτερο αύριο με λιγότερη βία, ανισότητες, διακρίσεις και περισσότερη αλληλεγγύη, αγάπη και προσφορά.

Έχω επισκεφτεί την Αφρική πάνω από 4 φορές και έχω βιώσει μοναδικές εμπειρίες!

Μαρόκο, Κένυα, Τανζανία, Ζανζιβάρη, Ζάμπια, Ζιμπάμπουε και Νότια Αφρική, μαγευτικοί τουριστικοί προορισμοί …Όμως κάθε φορά έφευγα και με μια γροθιά στο στομάχι!

Ο λόγος; Τα βλέμματα των γυναικών και των παιδιών που επισκεπτόμουν σε καταυλισμούς …
Ουσιαστικά η ωμή πραγματικότητα πέρα από τα πεντάστερα ξενοδοχεία-spa και τα πολυτελή θέρετρα!

Η έως τώρα πορεία μας ως εταιρεία μας έχει γεμίσει ευγνωμοσύνη και πολλές φορε΄ς την έχουμε εκφράσει με εθελοντικές και κοινωνικές δράσεις!

Φέτος με αφορμή τα 25 χρόνια της ασφαλιστικής καριέρας μου αποφάσισα, αντί ενός μεγάλου event με catering κλπ, τo οποίο θα απολαμβάναμε μερικοί άνθρωποι, φίλοι ,συνεργάτες και πελάτες, να διαθέσουμε ως εταιρεία Feel Safe Insurance Agents ένα συμβολικό ποσό για την στήριξη των πυρόπληκτων μαθητών της Παιανίας και επιπλέον άλλο ένα ποσό για την σίτιση των 72 μαθητών (32 αγόρια & 40 κορίτσια) και 8 Δασκάλων ενός σχολείου της Hip Africa στην Κένυα (Bungoma County).

 

Νιώθω απεριόριστη ευγνωμοσύνη για τα όμορφα μηνύματα και το ευχαριστήριο βίντεο που έστειλαν οι μαθητές του σχολείου της μακρινής Κένυας ! Πραγματικά με γέμισαν συγκίνηση, χαρά και δύναμη!

Για άλλη μια φορά κατάλαβα ότι όπου υπάρχουν άνθρωποι που δεν υπολογίζουν εθνικότητες, αποστάσεις και χρήματα (μπορείς να βοηθήσεις και με ελάχιστα χρήματα αν μάθεις ότι η μέση οικογένεια είναι πενταμελή και το μεροκάματο είναι περίπου ένα ευρώ) υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ!

Ευχαριστώ όλους τους εργαζομένους, συνεργάτες, φίλους & πελάτες για την κατανόηση και φυσικά για την εμπιστοσύνη και συνεργασία ! Συνεχίζουμε …

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*