90 ασφ. διαμεσολαβητές παρακολούθησαν το πρώτο δωρεάν webinar του insurancewebinars.gr

Με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον webinar ξεκίνησε η νέα εποχή για τα διαδικτυακά σεμινάρια του insurancewebinars.gr. Ο Γιώργος Χανός βρέθηκε στη διαδικτυακή πλατφόρμα του insurancewebinars.gr και παρουσίασε νέες τεχνικές που βοηθούν τους διαμεσολαβούντες να αυξήσουν τις πωλήσεις τους προσεγγίζοντας νέες κατηγορίες πελατών.

Δίνοντας έμφαση στη διαδικτυακή παρουσία τους ως επαγγελματιών, ο εισηγητής έδειξε στους διαμεσολαβούντες ποια σημεία θα πρέπει να «χτίσουν» και να προβάλλουν προς το υποψήφιο κοινό τους. Η συμμετοχή σε αυτό το πρώτο δωρεάν webinar ήταν εξαιρετικά μεγάλη, με δεκάδες ερωτήματα τα οποία απαντήθηκαν στο σύνολο από τον κ. Χανό.

Το επόμενο δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου από τις 17.00 έως τις 19.00 με εισηγητή τον Γιώργο Ραλλάκη, υπεύθυνο εκπαίδευσης LearningEvolution.gr, και θέμα: «Non budget marketing για ασφαλιστικά γραφεία»

Δηλώσεις συμμετοχής, από το insurancewebinars.gr ή απευθείας στο link http://insuranceinnovation.gr/seminars/non-budget-marketing-gia-to-asfalistiko-sas-grafio/.

Σημειώνεται ότι το insurancewebinars.gr από τον Μάρτιο του 2018 προσφέρει το σύνολο των διαδικτυακών σεμιναρίων του εντελώς δωρεάν για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, Glassdrive και Better Life.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*