ΕΙΑΣ, απόφοιτος, μαυροπίνακας, πιστοποίηση

ΕΙΑΣ: Νέα, σημαντική συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Μια εξαιρετικά σημαντική ακαδημαϊκή συνεργασία, αυτή τη φορά με το Κέντρο Ερευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς, εγκαινιάζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (ΕΙΑΣ) με το Πρόγραμμα Σπουδών Διοίκησης Πωλήσεων και Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων.

To εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 40 εκπαιδευτικών ωρών, οδηγεί τους αποφοίτους του σε Βεβαίωση Σπουδών – Certificate of Study in Sales Management and Sales Force Management.

Συντονιστής του προγράμματος είναι ο Γιάννης Πολλάλης, καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς και επισκέπτης καθηγητής του Syracuse University της Νέας Υόρκης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διοικητικά στελέχη πωλήσεων ασφαλιστικών εταιρειών και εταιρειών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, σε στελέχη ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που ασκούν καθήκοντα management (agency managers, unit managers, πράκτορες και μεσίτες ασφαλίσεων, κλπ.), καθώς και σε ενδιαφερομένους να αποκτήσουν ή να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στη Διοίκηση Πωλήσεων και στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων.

Διδάσκουν εξέχοντα μέλη του διδακτικού και επιστημονικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πειραιώς, καθώς και εμπειρογνώστες της Διοίκησης Πωλήσεων, της Ψυχολογίας και των Ανθρωπίνων Πόρων.

Μεταξύ των ενοτήτων του προγράμματος συμπεριλαμβάνονται αυτές της Στοχοθεσίας και του Προγραμματισμού Πωλήσεων & Ανθρωπίνων Πόρων, της Προσέλκυσης, Αξιολόγησης, Επιλογής  & Καθοδήγησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πωλήσεων, της Οργάνωσης «Δυνάμεων» Σύγχρονων Ασφαλιστικών Γραφείων Πωλήσεων, της Ηγεσίας, της Εποπτείας Επίτευξης & Υπέρβασης Στόχων, της Στρατηγικής Πωλήσεων και της Συγκρότησης Αποτελεσματικού Business Plan Πωλήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα στον ιστότοπο του ΕΙΑΣ (www.eias.gr) ή επικοινωνώντας με τη Γραμματεία του Ινστιτούτου (T: 210 9219660 & 210 9219684, Ε-mail: eiasinfo@eias.gr).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*