Οδοντίατροι Αττικής: Σύλλογος με την ευρύτερη ασφάλιση στην Ελλάδα

οδοντίατροι στην Αθήνα και τον Πειραιά πρέπει να είναι οι πλέον ασφαλισμένοι επαγγελματίες  στην Ελλάδα.  Τα μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής καλύπτονται για αστική ευθύνη από την Generali, για νοσοκομειακή κάλυψη από την AXA και για τα αυτοκίνητά τους από την Anytime.

Σύμφωνα με τον Ο.Σ.Α (Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής) , στον κλάδο αστικής ευθύνης αυτοκινήτου έχουν μία προνομιακή σύμβαση με την Anytime με έκπτωση 5% επί των συγκεκριμένων προγραμμάτων που επιλέγουν,  στην αστική ευθύνη  έχουν συνεργασία με την Generali,   η οποία καλύπτει για σωματικές βλάβες μέχρι 25.000 ευρώ  και υλικές ζημιές μέχρι 6.000 ευρώ,  ενώ έχουν οι ίδιοι οι οδοντίατροι μέσω του συλλόγου τους  νοσοκομειακή κάλυψη AXA μέχρι το 80% του κόστους νοσηλείας με πολύ χαμηλή επιβάρυνση  σε κάθε συμβόλαιο.

Θα πρέπει  ταυτόχρονα να σημειωθεί ότι υπάρχουν και οι εισφορές στον κοινωνικό τους φορέα. Έτσι ο κλάδος των οδοντιάτρων ουσιαστικά εφαρμόζει στην πράξη μία μορφής ΣΔΙΤ με στόχο την πλήρη κάλυψη των ασθενών του.

Νικ. Σακ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*