Ο Robert Gauci στο IWtalks εφ΄όλης της ύλης

Ο Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, ανέλαβε τη θέση αυτή πριν από περίπου δύο χρόνια και, από τότε, όπως μας λέει χαρακτηριστικά, ξεκίνησε τη μεγάλη προσπάθεια μετασχηματισμού και εκσυγχρονισμού της.

Με μακρόχρονη θητεία 25 ετών σε ηγετικές θέσεις πολυεθνικών ασφαλιστικών οργανισμών στην Τσεχία και τη Σλοβακία, αλλά και στην Ιταλία, ο κ. Gauci τονίζει: «Η δύναμή μας στη προσπάθεια αυτή είναι οι άνθρωποι της Εθνικής Ασφαλιστικής, οι οποίοι έχουν την έμπνευση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε να οδηγήσουν την εταιρεία στην επόμενή της μέρα».

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλάμε για τον πελάτη, τη νέα εταιρική τους κουλτούρα, τη νέα πραγματικότητα, με την κλιματική αλλαγή να είναι παρούσα, αλλά και για τη νέα αρχή, την ανανέωση της εταιρικής τους εικόνας, βασισμένη στο μήνυμα «Εδώ, για την επόμενη ημέρα», που «δείχνει, πάνω απ’ όλα, τη νέα μας φιλοσοφία. Είμαστε εδώ, σήμερα, ώστε να βοηθήσουμε τους ασφαλισμένους μας να είναι έτοιμοι και σίγουροι για την κάθε επόμενη ημέρα τους» όπως λέει χαρακτηριστικά στο IW ο Διευθύνων Σύμβουλος της «πρώτης ασφαλιστικής».

 

O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά πώς ο ασφαλιστικός κλάδος έγινε κομμάτι της ζωής του και γιατί.

 

O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά εάν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του μακριά από την προσφορά στον άνθρωπο και την προστασία της ζωής και της περιουσίας του.

 

O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά εάν πιστεύει ότι τα κίνητρα που ζητάει ο κλάδος θα γίνουν επιτέλους πραγματικότητα.

 

 

O Robert Gauci, Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής μιλά στο «IW» και απαντά εάν το δημογραφικό είναι εξίσου μια μεγάλη απειλή για την Ελλάδα. Ποια η μέριμνα της Εθνικής Ασφαλιστικής μπροστά στην «ανοικτή πληγή»;

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*