Συνάντηση μελών MDRT και Υποψηφίων 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Συνάντηση μελών MDRT και Υποψηφίων 2017, στις 10 Φεβρουαρίου, στο Domotel Kastri.

Οι πλέον των 160 ασφαλιστικών συμβούλων από την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο είχαν την ευκαιρία να ακούσουν εμπνευσμένες ομιλίες από χαρισματικούς ομιλητές.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας MDRT Ελλάδος, κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Κανείς μας δεν ήρθε εδώ για να είναι μέτριος. Και προσπαθώντας να δούμε τη φιλοσοφία του MDRT, δηλαδή να μοιραστούμε τις ιδέες μας για να γίνουμε καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα, το αποτέλεσμα θα είναι να γίνουμε πιο παραγωγικοί και κατά συνέπεια καλύτεροι για τους ίδιους τους πελάτες μας. Επειδή η δύναμή μας είναι να προστατεύουμε τους πελάτες μας. Και για αυτό ήρθαμε σήμερα εδώ». 

Ο κ. Ivo Valkenburg, πρώην μεσίτης ασφαλίσεων και νυν συγγραφέας και επιχειρηματικός καθοδηγητής και σύμβουλος, ξεκινώντας την ομιλία του είπε: «Ονειρεύομαι έναν κόσμο όπου, κάθε φορά που οι άνθρωποι βλέπουν κάποιον που ζει μια ευημερούσα, πλήρη και ευτυχισμένη ζωή, η πρώτη ερώτηση που θα του κάνουν είναι η εξής: Ποιος είναι ο οικονομικός σύμβουλος σας;».  Σύμφωνα με τον ίδιο «το να παράγεις κέρδος είναι μόνο μια κατάσταση. Όπως το ότι χρειαζόμαστε οξυγόνο για να ζήσουμε. Αλλά το να αναπνέουμε δεν είναι ο στόχος της ζωής μας».

Ο κ. Yossi Manor από το Ισραήλ, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Επικοινωνίας MDRT, 25 Χρόνια Μέλος του MDRT, εκ των οποίων 2 χρόνια Top of the Table, τόνισε: «Μη σας τρομάζουν οι αλλαγές. Κοιτάξτε μπροστά, εξελιχτείτε, επιμορφωθείτε, επενδύστε στον εαυτό σας, και συνεχίστε». Αναφερόμενος στο MDRT επεσήμανε: «Το MDRT μας διδάσκει πώς να αλλάξουμε τη ζωή μας και τη ζωή των άλλων ανθρώπων».

Ο κ. Naji Ηaddad από το Λίβανο, Εκπρόσωπος Επικοινωνίας Μελών MDRT, 8 Χρόνια Μέλος MDRT, υποστήριξε ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, για να προσθέσει: «Μπορούμε να πετύχουμε ό,τι θελήσουμε αρκεί να το πιστέψουμε και να το επιδιώξουμε με αποφασιστικότητα και εξάσκηση. Όσο περισσότερο επενδύσουμε στον εαυτό μας, τόσο καλύτερα θα τα πάμε».

 Ξεχωριστή στιγμή στη συνάντηση ήταν όταν τα μέλη του MDRT, κ.κ. Vanessa Y. Bucklin από τις ΗΠΑ, Financial Planner, 4 χρόνια μέλος MDRT, Στηβ Γεωργακοπούλου (3 Χρόνια μέλος MDRT), Μάνος Εμμανουήλ (1 χρόνο μέλος), Γεώργιος Θεοδοσίου (2 χρόνια μέλος), Μαρία Νικολάου, (7 χρόνια μέλος), Γεώργιος Παρασκευόπουλος (6 χρόνια μέλος), Σάκης Χατζόγλου (1 χρόνο μέλος) και Στέλλα Ψυχουντάκη (1 χρόνο μέλος), μίλησαν για την προσωπική τους εμπειρία από το MDRT και πώς τους βοήθησε να βελτιώσουν τη δουλειά τους, να την ισορροπήσουν με την προσωπική τους ζωή και να την εξελίξουν παραπέρα, μετατρέποντάς την σε προσφορά στον συνάνθρωπο.

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι ομιλίες των κ.κ. Έθελ Αγγελάτου, Εκπαιδευτή LinkedIn & Συμβούλου και Κώστα Σιμάτου, Σύμβουλου Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η κα Αγγελάτου, έδειξε πώς μπορεί κάποιος επαγγελματίας να χρησιμοποιήσει σωστά το LinkedIn για να προβάλει τη δουλειά του. Ο κ. Σιμάτος με βιωματικό τρόπο έδειξε στους συμμετέχοντες πώς να ελέγξουν τη δυναμική τους, να δημιουργήσουν τον τέλειο ρυθμό και στη συνέχεια να χτίσουν σκαλί-σκαλί την επιτυχία, χωρίς όμως να ξεχάσουν ότι όσο εξαιρετικοί “σολίστ” κι αν είναι, ποτέ μόνοι τους δεν θα καταφέρουν να δώσουν το εξαιρετικό αποτέλεσμα που δίνει μία ορχήστρα – oμάδα.

Την εκδήλωση υποστήριξαν χορηγικά οι εταιρείες Interamerican, AXA Aσφαλιστική, MetLife και ΝΝ. Ήταν εκεί και απηύθυναν χαιρετισμό στους συμμετέχοντες στη συνάντηση ο υπεύθυνος για το δίκτυο Agency Δ/ντής Πωλήσεων της Interamerican, κ. Ηλίας Μάλλιος, ο Head of Agency της MetLife, κ. Κώστας Δερβεντζής, και ο Αναπλ. Δ/ντής Δικτύων Διανομής της ΑΧΑ Ασφαλιστικής, κ. Ernesto di Giorgio. Παρόντες στη συνάντηση και οι Πρόεδροι του ΠΣΣΑΣ και του ΠΣΑΣ, κ.κ. Δ. Γαβαλάκης και Παναγιώτης Λελεδάκης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*