back to top
26.1 C
Athens
Κυριακή 31 Μαΐου 2026

Διάκριση για το Medi ON της INTERAMERICAN στα Bravo Awards

Για μια ακόμη χρονιά η INTERAMERICAN διακρίθηκε στον θεσμό «Bravo! Sustainability Dialogue & Awards», που οργανώνει το Quality Net Foundation, στο πλαίσιο της προώθησης της ιδέας και των καλών πρακτικών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Υπευθυνότητα.

Φέτος, τα βραβεία παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης («Bravo Sustainability Week»), από 31 Μαΐου μέχρι 5 Ιουνίου, με κύριο μήνυμα «Άνθρωπος και Περιβάλλον για ένα βιώσιμο μέλλον». Απονεμήθηκαν διακρίσεις που αφορούσαν στη συνεισφορά για την καταπολέμηση της COVID-19 και την ανάπτυξη ευρύτερων πολύ-συμμετοχικών συμπράξεων σε προγράμματα παρέμβασης για τη βιωσιμότητα. Το βραβείο (silver) για την INTERAMERICAN ήλθε στην κατηγορία της Αγοράς, για την υποψηφιότητα «Medi OΝ: πρωτοποριακή ψηφιακή εφαρμογή ελέγχου Υγείας εξ αποστάσεως». Η εταιρεία διακρίθηκε, επίσης, και για τη σειρά ενεργειών υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας κατά την πανδημία.

- Advertisement -

Το Medi ON είναι μια μέθοδος που ξεκινά από την αυτο-διάγνωση, μια καλή αφετηρία για πρόληψη και για τηλεϊατρική, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι η ψηφιακή τεχνολογία θα δώσει από εδώ και πέρα τον βηματισμό στην πρωτοβάθμια Υγεία, μέσα από φορητές συσκευές και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Ο χρήστης της εφαρμογής απαντά σε απλές ερωτήσεις, που αξιολογούνται αυτόματα. Η ακρίβεια των αξιολογήσεων έχει σταθμιστεί διεθνώς, στο 91% ως επιτυχής μέσα από 4 εκατομμύρια αξιολογήσεις. Η ενημέρωση στην οθόνη του κινητού, του τάμπλετ ή του υπολογιστή αναφέρεται στις πιο πιθανές αιτίες των συμπτωμάτων, καθώς και στη σχετική ιατρική ειδικότητα που πρέπει να επιληφθεί του περιστατικού. Η εφαρμογή εκτιμά αλγοριθμικά τη βαρύτητα των συμπτωμάτων και δίνονται στον χρήστη οδηγίες για τα επόμενα βήματα. Το Medi ON έχει χρησιμοποιηθεί, ήδη, από σημαντικό αριθμό πελατών της INTERAMERICAN, ενώ προωθείται πιλοτικά ως παροχή και στην ευρύτερη κοινωνία, με τη συνεργασία ενός μεγάλου Δήμου στην Αττική.

- Advertisement -

«Η εφαρμογή Medi ON αποτελεί μια πρακτική απάντηση της εταιρείας μας στην ανάγκη να διευκολυνθεί ο εξ αποστάσεως έλεγχος με μια πρώτη εικόνα του προβλήματος υγείας. Δηλαδή, είναι ένα προϊόν της κρίσης. Η πανδημία μας κινητοποίησε να ψάξουμε πιο γρήγορα λύσεις, επιτάχυνε την έρευνα για μια άμεση, ψηφιακή ανάγνωση στην υγεία και σίγουρα, δημιουργεί ένα προηγούμενο για την εστίαση στην αποτελεσματική διαχείριση του ασθενή, χωρίς περιττές και δαπανηρές ενέργειες» επεσήμανε κατά τη βράβευση ο Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.

Ο κοινωνικός διάλογος του θεσμού «Bravo», ο οποίος αναπτύσσεται πάνω στις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών, ολοκληρώθηκε με 160 συμμετοχές και παρουσίαση 250 πρωτοβουλιών. Στον διάλογο συμμετείχαν 45.000 ενεργοί πολίτες, 350 κοινωνικοί εταίροι και επταμελείς επιτροπές με έγκριτα μέλη. Η εκδήλωση ανακοίνωσης των βραβείων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 2 Ιουνίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»

Ηγεσία, σπουδαία μαθήματα και… ανατροπές στο 7ο MDRT Power Workshop

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε μια ακόμη συνάντηση με ουσιαστικό περιεχόμενο, πρακτική γνώση και υψηλό επίπεδο ομιλητών

Η Interamerican κατέκτησε πιστοποίηση LEED Gold για τα κεντρικά της γραφεία

Μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και της πράσινης επιχειρησιακής λειτουργίας

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Εκδήλωση ΠΣΑΣ-ΕΕΑ: «Το επάγγελμά μας: Μία προβολή στο μέλλον»

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 στο Μουσείο «Ελλάδα σε Μικρογραφία»

Δημοφιλή Άρθρα

Sorry. No data so far.

Ροή Ειδήσεων

Εντάσσονται και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές στο «Ξεκινώ Επιχειρηματικά», μετά την παρέμβαση του ΕΕΑ

Τη διαβεβαίωση έλαβε ο Πρόεδρος Γ. Χατζηθεοδοσίου από τον Αν. Υπουργό Ν. Παπαθανάση – Οι κινήσεις που προηγήθηκαν και το ειδικό webinar που ετοιμάζεται

Η Designia Insurance Brokers Κύριος Χορηγός στο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ

Άννυ Τρύφων: «Με χαρά στηρίξαμε το 37ο συνέδριο της ΕΑΣΕ με θέμα την εμπιστοσύνη, γιατί εκφράζει τη φιλοσοφία και τις αξίες μας»

Η Uber φέρνει στην Ελλάδα τη λειτουργία Ηχητικής Εγγραφής για πιο ασφαλείς διαδρομές

Οι επιβάτες μπορούν πλέον να καταγράφουν ήχο μέσα από το app, με ισχυρές δικλείδες προστασίας της ιδιωτικότητας

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

ΤτΕ: Μειώθηκε 0,5% το ενεργητικό των ασφαλιστικών το α΄ τρίμηνο, κατά 64 εκατ. ευρώ οι τεχνικές προβλέψεις

Οι ασφαλιστικές τεχνικές προβλέψεις ζωής μειώθηκαν κατά 90 εκατ., στα 12.439 εκατ. ευρώ, ενώ οι ζημιών αυξήθηκαν κατά 26 εκατ., στα 3.553 εκατ. ευρώ