back to top
24.1 C
Athens
Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026

Διάκριση για το Medi ON της INTERAMERICAN στα Bravo Awards

Για μια ακόμη χρονιά η INTERAMERICAN διακρίθηκε στον θεσμό «Bravo! Sustainability Dialogue & Awards», που οργανώνει το Quality Net Foundation, στο πλαίσιο της προώθησης της ιδέας και των καλών πρακτικών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και Υπευθυνότητα.

Φέτος, τα βραβεία παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Βιώσιμης Ανάπτυξης («Bravo Sustainability Week»), από 31 Μαΐου μέχρι 5 Ιουνίου, με κύριο μήνυμα «Άνθρωπος και Περιβάλλον για ένα βιώσιμο μέλλον». Απονεμήθηκαν διακρίσεις που αφορούσαν στη συνεισφορά για την καταπολέμηση της COVID-19 και την ανάπτυξη ευρύτερων πολύ-συμμετοχικών συμπράξεων σε προγράμματα παρέμβασης για τη βιωσιμότητα. Το βραβείο (silver) για την INTERAMERICAN ήλθε στην κατηγορία της Αγοράς, για την υποψηφιότητα «Medi OΝ: πρωτοποριακή ψηφιακή εφαρμογή ελέγχου Υγείας εξ αποστάσεως». Η εταιρεία διακρίθηκε, επίσης, και για τη σειρά ενεργειών υποστήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας κατά την πανδημία.

- Advertisement -

Το Medi ON είναι μια μέθοδος που ξεκινά από την αυτο-διάγνωση, μια καλή αφετηρία για πρόληψη και για τηλεϊατρική, που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Είναι βέβαιο ότι η ψηφιακή τεχνολογία θα δώσει από εδώ και πέρα τον βηματισμό στην πρωτοβάθμια Υγεία, μέσα από φορητές συσκευές και εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης.

Ο χρήστης της εφαρμογής απαντά σε απλές ερωτήσεις, που αξιολογούνται αυτόματα. Η ακρίβεια των αξιολογήσεων έχει σταθμιστεί διεθνώς, στο 91% ως επιτυχής μέσα από 4 εκατομμύρια αξιολογήσεις. Η ενημέρωση στην οθόνη του κινητού, του τάμπλετ ή του υπολογιστή αναφέρεται στις πιο πιθανές αιτίες των συμπτωμάτων, καθώς και στη σχετική ιατρική ειδικότητα που πρέπει να επιληφθεί του περιστατικού. Η εφαρμογή εκτιμά αλγοριθμικά τη βαρύτητα των συμπτωμάτων και δίνονται στον χρήστη οδηγίες για τα επόμενα βήματα. Το Medi ON έχει χρησιμοποιηθεί, ήδη, από σημαντικό αριθμό πελατών της INTERAMERICAN, ενώ προωθείται πιλοτικά ως παροχή και στην ευρύτερη κοινωνία, με τη συνεργασία ενός μεγάλου Δήμου στην Αττική.

- Advertisement -

«Η εφαρμογή Medi ON αποτελεί μια πρακτική απάντηση της εταιρείας μας στην ανάγκη να διευκολυνθεί ο εξ αποστάσεως έλεγχος με μια πρώτη εικόνα του προβλήματος υγείας. Δηλαδή, είναι ένα προϊόν της κρίσης. Η πανδημία μας κινητοποίησε να ψάξουμε πιο γρήγορα λύσεις, επιτάχυνε την έρευνα για μια άμεση, ψηφιακή ανάγνωση στην υγεία και σίγουρα, δημιουργεί ένα προηγούμενο για την εστίαση στην αποτελεσματική διαχείριση του ασθενή, χωρίς περιττές και δαπανηρές ενέργειες» επεσήμανε κατά τη βράβευση ο Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.

Ο κοινωνικός διάλογος του θεσμού «Bravo», ο οποίος αναπτύσσεται πάνω στις πρωτοβουλίες που υλοποιούνται από τις επιχειρήσεις, τους οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών, ολοκληρώθηκε με 160 συμμετοχές και παρουσίαση 250 πρωτοβουλιών. Στον διάλογο συμμετείχαν 45.000 ενεργοί πολίτες, 350 κοινωνικοί εταίροι και επταμελείς επιτροπές με έγκριτα μέλη. Η εκδήλωση ανακοίνωσης των βραβείων πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 2 Ιουνίου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η INTERAMERICAN υπενθυμίζει την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου – Έμφαση στην πρόληψη και στην προστασία

«Ενημερωνόμαστε, προλαμβάνουμε, προστατεύουμε τη φύση και όσα έχουν αξία»

Καλοκαιρινές αποδράσεις με ασφάλεια: Η νέα παρέμβαση της INTERAMERICAN για την ταξιδιωτική προστασία

Η εταιρεία εγκαινιάζει τη θερινή περίοδο με νέα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης

Sofos Insurance Agency: Ταξίδι επιβράβευσης πωλήσεων στη μεσαιωνική Μπριζ

Θρ. Σοφός: «Επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, με συνεργασία και ομαδική δουλειά, απέδειξαν ότι μπορούν να επιτύχουν κάθε στόχο»

Ηγεσία, σπουδαία μαθήματα και… ανατροπές στο 7ο MDRT Power Workshop

Επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης σε μια ακόμη συνάντηση με ουσιαστικό περιεχόμενο, πρακτική γνώση και υψηλό επίπεδο ομιλητών

Από την ίδια κατηγορία δημοσιεύσεων

Δημιουργική απασχόληση παιδιών το καλοκαίρι: Η πρόταση της ERGO Hellas στους εργαζόμενους γονείς

Ιδέες για καλοκαιρινές δραστηριότητες που κρατούν τα παιδιά ενεργά, δημιουργικά και μακριά από τις οθόνες

Εκδήλωση ΠΣΑΣ-ΕΕΑ: «Το επάγγελμά μας: Μία προβολή στο μέλλον»

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 στο Μουσείο «Ελλάδα σε Μικρογραφία»

Το 7ο Συνέδριο Επαγγελματικής Ασφάλισης ανοίγει τη συζήτηση για το μέλλον των συντάξεων και των επενδύσεων

Το Συνέδριο διοργανώνεται στις 18/6 στο Divani Apollon Palace & Thalasso από την ΕΛΕΤΕΑ, με Στρατηγικό Συνεργάτη την Energizing Greece

ΕΕΑ: Ενημέρωση για τη δράση «Ξεκινώ Επιχειρηματικά» την Πέμπτη 11/6

Στη διαδικτυακή εκδήλωση, με τη συμμετοχή του αρμόδιου υπουργείου, θα παρουσιαστεί αναλυτικά η δράση και θα επιλυθούν απορίες

Δημοφιλή Άρθρα

Ροή Ειδήσεων

Στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών ο Νίκος Δένδιας – Συνεδρίαση ΔΣ με επίκεντρο την εθνική ασφάλεια και την οικονομία

Σε μια περίοδο κατά την οποία η οικονομία και η ασφάλεια συνδέονται στενά με τις διεθνείς εξελίξεις

Δημιουργική απασχόληση παιδιών το καλοκαίρι: Η πρόταση της ERGO Hellas στους εργαζόμενους γονείς

Ιδέες για καλοκαιρινές δραστηριότητες που κρατούν τα παιδιά ενεργά, δημιουργικά και μακριά από τις οθόνες

Νέο Ιατρείο Διαταραχών Μνήμης στο ΙΑΣΩ

Συνδυάζει τη νευρολογική αξιολόγηση με σύγχρονες τεχνολογίες και εργαλεία ΤΝ, με στόχο την έγκαιρη και αξιόπιστη διάγνωση

Εκδήλωση ΠΣΑΣ-ΕΕΑ: «Το επάγγελμά μας: Μία προβολή στο μέλλον»

Την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2026 στο Μουσείο «Ελλάδα σε Μικρογραφία»

Εγκαινιάστηκαν νέοι αξονικοί στο Ογκολογικό Άγιοι Ανάργυροι από δωρεά Κατσαφάδου

Η δωρεά αξίας 840.000 ευρώ συνέβαλε στην υλοποίηση σημαντικών παρεμβάσεων εκσυγχρονισμού υποδομών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού