Χαμός στα φαρμακεία με τα self tests

Ιστορίες καθημερινής τρέλας εκτυλίσσονται στα φαρμακεία με τη διανομή των self testsΟργή και αγανάκτηση συσσωρεύεται στους φαρμακοποιούς, ενώ δεν λείπουν οι διαπληκτισμοί μεταξύ φαρμακοποιών και πολιτών. Η οργή των φαρμακοποιών δεν αφορά μόνο την κυβέρνηση, αλλά και την ηγεσία του συνδικαλιστικού τους οργάνου, που δέχθηκε τις αποφάσεις της κυβέρνησης, δίχως να αντιδράσει.

Ας δούμε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα, όπως τα περιγράφουν οι ίδιοι οι φαρμακοποιοί σε ομάδες των μέσεων κοινωνικής δικτύωσης;

  • “Ήρθε με 15 ΑΜΚΑ από εταιρία για self test. To σύστημα κολάει κι όλας. Απ έξω περίμεναν άλλοι δέκα για σελφ τεστ. Τζίρος από το πρωί 2 ντεπον και ένα θερμόμετρο. Έρχεται και η γιαγιούλα με τις συνταγές της. Τους λέω σελφ τεστ μετά τις συνταγές της γιαγιάς. Άρχισε το ομαδικό βρίσιμο ότι έχουν σειρά. Απειλές ότι θα με καταγγείλουν. Τέλος κύριοι. Εώς εδώ. Ο σώζων ευατόν σωθήτω”.
  • “Ένα μεγάλο μπράβο σ’ αυτόν που εμπνεύστηκε να δίνονται τα self tests μέωσω του ε-συνταγογράφηση. Μετα τις 10 μπλοκάρει και δεν μπορούμε να εκτελεσουμε ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ. ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ”.
  • “Το πρόβλημα δεν είναι μόνο από την διάθεση των self test, αλλά από το 60% περίπου των πολιτών που έρχονται στα φαρμακεία, θεωρώντας  πως το δικαιούνται ενώ δεν είναι στην πλατφόρμα! Έλεος πια…”

διαβάστε αναλυτικά στο virus.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*