ERGO: Ασφάλιση Υγείας. Η επίκαιρη απάντηση στον Covid-19

Η ασφάλιση υγείας είναι ένας έξυπνος τρόπος, εν καιρώ πανδημίας, να συνδυάσουμε το αξιόπιστο και έμπειρο Εθνικό Σύστημα Υγείας με τις ευέλικτες και ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχουν τα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, κλινικές και διαγνωστικά κέντρα. Ένα πρόσθετο μέτρο προστασίας, το οποίο λειτουργεί συμπληρωματικά στη δημόσια υγεία. Ένας τρόπος να πολλαπλασιάσουμε την πρόσβασή μας σε δομές υγείας, δίνοντάς μας την ικανότητα να επιλέξουμε εμείς πού θέλουμε να νοσηλευτούμε.

Ως απάντηση στην αβεβαιότητα που έχει δημιουργήσει ο Covid-19, ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας μπορεί να μας προσφέρει αυτό το αίσθημα ασφάλειας που χρειαζόμαστε, αναφέρει η EGRO Hellas.

Kαι συνεχίζει:

Να ασφαλίσει ιατρικές μας ανάγκες, να επιδοτήσει τη νοσηλεία μας και να καλύψει ιατροφαρμακευτικά έξοδα, που υπό άλλες συνθήκες θα μας ανάγκαζαν να βάλουμε βαθιά το χέρι στη τσέπη.

 Πιο επίκαιρη από ποτέ η ασφάλιση υγείας, σε συνδυασμό με την ατομική μας ευθύνη, μπορεί να μας επαναφέρει στην καθημερινότητα που είχαμε συνηθίσει. Να ασφαλίσει ό,τι έχει αξία για εμάς και να μας απαλλάξει από τον προβληματισμό που όλοι έχουμε για το πώς θα είναι η επόμενη ημέρα.

 Μέσα από μια πληθώρα επιλογών μπορούμε να επιλέξουμε τις καλύψεις που ταιριάζουν στις δικές μας ατομικές ή οικογενειακές ανάγκες. Να κάνουμε ανάλυση αναγκών με τη βοήθεια του Ασφαλιστικού μας συμβούλου και να ενημερωθούμε σχετικά με τις επιλογές μας.

 Να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε, να κάνουμε σχέδια για το μέλλον, να αφήνουμε την φαντασία μας να καλπάζει, χωρίς περιορισμούς στην ελευθερία μας. Για να συνεχίσουμε τις αγαπημένες μας βόλτες με τη μηχανή, τις εξορμήσεις μας στην εξοχή, για να κολυμπάμε στα βαθιά και να κατακτάμε κορυφές. Να μεγαλώνουμε την οικογένειά μας χωρίς αναποδιές.

 Αυτό είναι το έργο της ζωής μας.

 Και γι’ αυτό, το κύριο έργο της ERGO Ασφαλιστική είναι να προστατεύει ό,τι είναι σημαντικό και έχει αξία για εμάς. Να είναι δίπλα μας σε κάθε σημαντική απόφαση της ζωής μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*