Η FSA απομακρύνει μεσίτη από την αγορά

Εφ’ όρου ζωής απαγόρευσε η Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών (FSA) να εργάζεται στον κλάδο, στο μεσίτη ασφαλειών κ. David Marriott για τη συνεχή κατάχρηση χρημάτων των πελατών με στόχο τη στήριξη των επιχειρήσεων του, την απόδοση μπόνους στους συνεργάτες του, την αύξηση μισθών και την αγορά νέων αυτοκινήτων.

Η FSA ανέλαβε δράση κατά του κ. Marriott, πρώην επικεφαλής δύο  εταιρειών, της Target Underwriting και της Professional Insurance Select Limited nsurance Target, καθώς δεν διαχώριζε στις δύο εταιρείες τα χρήματα που εισέπραττε από τα ασφάλιστρα των πελατών. 

Οι εταιρείες Target και PISL λειτουργούσαν στην ουσία σαν μία επιχείρηση υπό τον έλεγχο του κ. Marriott, ο οποίος χρησιμοποιούσε τα χρήματα των πελατών καθημερινά και στις δύο προβληματικές επιχειρήσεις. Συνήθιζε επίσης ο ίδιος να παίρνει χρήματα των πελατών,  να δίνει χρήματα των πελατών στον εαυτό του, επιδόματα στο προσωπικό και μισθολογικές αυξήσεις. Ταυτόχρονα αγόρασε ένα αυτοκίνητο 27.500 λιρών για έναν συνάδελφο διευθυντή και για τον ίδιο αυτοκίνητο 35.000 λιρών.

Πηγή: Insurance Age 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*