Δύο βραβεία απέσπασε η Hannover Re στα Reactions Global Awards 2009

Η αντασφαλιστική εταιρεία Hannover Re κέρδισε δύο βραβεία στον ετήσιο διαγωνισμού του διεθνούς φήμης περιοδικού «Reactions».
 
Πιο συγκεκριμένα η Hannover Re απέσπασε το βραβείο της καλύτερης αντασφαλιστικής εταιρείας για το 2009, ενώ παράλληλα κέρδισε και το βραβείο στην κατηγορία ναυτασφαλίσεων και αερασφαλίσεων, κατηγορία στην οποία η εταιρεία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στην παγκόσμια αγορά. 
Σε δηλώσεις του ο διευθύνων σύμβουλος της Hannover Re κ. Ulrich Wallin ανέφερε ότι «είναι κατενθουσιασμένος με τις διακρίσεις που απέσπασε η εταιρεία του, καθώς αντικατροπτίζουν την εκτίμηση των αναγνωστών του περιοδικού στο επιτυχημένο επιχειρησιακό μοντέλο. Στόχος μας είναι να κάνουμε οτιδήποτε είναι αναγκαίο προκειμένου να είμαστε αξιόπιστοι και οικονομικά ισχυροί έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας». 
Η Hannover Re με μεικτό κέρδος 9 δις ευρώ είναι μια από τις μεγαλύτερες αντασφαλιστικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο. 
Διεκπεραιώνει και αναλαμβάνει όλα τα προγράμματα Ζωής, Γενικών Ασφαλίσεων και Υγείας. Στο πελατολόγιο της περιλαμβάνονται περισσότερες από 5.000 ασφαλιστικές εταιρείες σε περισσότερες από 150 χώρες. Το παγκόσμιο δίκτυο της περιλαμβάνει πάνω από 100 θυγατρικές, υποκαταστήματα και αντιπροσώπους στις πέντε ηπείρους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*