Η INTERAMERICAN υποστηρίζει το 1ο Forum «InvestGR – Ξένες Επενδύσεις στην Ελλάδα»

Με σαφή αντίληψη του προτάγματος για την ανάταξη και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας, και της καθοριστικής σημασίας που έχει για την επίτευξη αυτού του στόχου η δημιουργία κατάλληλου κλίματος και ρεύματος επενδύσεων από ξένους επενδυτές στη χώρα μας, η INTERAMERICAN υποστηρίζει χορηγικά το 1ο Forum 2018 «InvestGR – Ξένες Επενδύσεις στην Ελλάδα».

Το ενδιαφέρον της INTERAMERICAN συναρτάται με τις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα από κορυφαίους ασφαλιστικούς πολυεθνικούς οργανισμούς, μεταξύ αυτών και από την ολλανδικών συμφερόντων μητρική της ACHMEA. «Υπό την ευρύτερη έννοια» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «για την εταιρεία η επενδυόμενη αξία δεν ορίζεται μόνο ως απόλυτα οικονομική, αλλά συνδέεται και με την παρεχόμενη υποστήριξη της ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού, τεχνογνωσίας και υποδομών».

Με αυτή την προσέγγιση, ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος της INTERAMERICAN, θα συμμετάσχει σε πάνελ με θέμα την εστίαση των επιχειρήσεων στη δημιουργία αξίας ανθρωπίνων πόρων και συμβολής των εργαζομένων στις σύγχρονες απαιτήσεις του επιχειρησιακού μετασχηματισμού και της παραγωγικής ανάπτυξης των επιχειρήσεων στην Ελλάδα, με την προοπτική της συγκράτησης του εθνικού κεφαλαίου της νέας γενιάς στη χώρα μας.

Το συνέδριο οργανώνεται την προσεχή Τρίτη 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Ηilton, με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ακαδημαϊκών, ειδικών και διαμορφωτών της κοινής γνώμης. Η σημαντική αυτή εκδήλωση υποστηρίζεται από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, την Αντιπροσωπεία της ΕΕ στην Ελλάδα, τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το International Chamber of Commerce (ICC Hellas). 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*