Αύριο Πέμπτη στην Αθήνα η παρουσίαση του βιβλίου της Μ. Χαμπάκη για την IDD

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Οδηγία IDD, ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων» της Μυρτώς Χαμπάκη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στην Αθήνα, στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ελ. Βενιζέλου 44 & Χαρ. Τρικούπη, 1ος όροφος) από τις 16.30 έως τις 18.30.

Το βιβλίο αποτελεί ένα πρακτικό Οδηγό για τις κανονιστικές απαιτήσεις που εισάγει η Οδηγία IDD (Insurance Distribution Directive) για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων. Στόχος του βιβλίου είναι να περιγράψει εν συντομία, αλλά ουσιαστικά, πώς διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση από την 1η Οκτωβρίου 2018, την ημερομηνία σταθμό για την οριστική υιοθέτηση του νέου πλαισίου.

Με τη χρήση κατανοητής γλώσσας και με δομή που συμβαδίζει με τα πρακτικά ερωτήματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες του κλάδου, το βιβλίο προσεγγίζει τις ελάχιστες προδιαγραφές που θέτει η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προσυμβατική ενημέρωση, τη σύγκρουση συμφερόντων, την οργάνωση και τη διακυβέρνηση των καναλιών διανομής και των προϊόντων, καθώς και των απαιτήσεων επιμόρφωσης, καταλληλότητας και αξιοπιστίας.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν για το βιβλίο:

  • η Δήμητρα Λύχρου, πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος
  • ο Δημήτρης Γαβαλάκης, γενικός γραμματέας του ΕΕΑ & πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ΕΕΑ
  • η Ελένη Γρυπάρη, επίτιμη πρόεδρος ΠΣΑΣ & MDRT και μέλος Επιτροπής του ΕΕΑ.

Συντονιστής θα είναι ο Αριστείδης Βασιλειάδης, γενικός διευθυντής της Insurance Innovation και εκδότης του βιβλίου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της παρουσίασης.

Αποκλειστική χορηγός της έκδοσης είναι η εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων GLASSDRIVE, ενώ η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΕΕΑ.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο, καθώς και για προπαραγγελίες, στο www.insuranceinnovation.gr/publications.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ.: 2315311282, 2312201003, info@insuranceinnovation.gr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*