Σύγχρονα προγράμματα; Ζωή; International Life;

Σήμερα, οι απαιτήσεις της καθημερινής ζωής έχουν καταστήσει την εξασφάλιση επαρκούς εισοδήματος θεμελιώδη λειτουργική προϋπόθεση για την ικανοποίηση των οικονομικών και κοινωνικών αναγκών. 
Η ασφάλεια ζωής αποτελεί μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις της καθημερινής σας ζωής, ένα δώρο αγάπης στα προσφιλή σας πρόσωπα. Είτε είστε παντρεμένος, ελεύθερος, συνταξιούχος ή ανερχόμενος επιχειρηματίας, ένα πρόγραμμα ασφάλισης ζωής εγγυάται την οικονομική άνεση που εξασφαλίζει η παρουσία σας.
Συγκεκριμένα:
 
·        Βοηθάει τα αγαπημένα σας πρόσωπα να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές τους ανάγκες και τα πάγια έξοδα
·        Εξασφαλίζει τις σπουδές και την επαγγελματική τους αποκατάσταση
·        Συνδράμει στα ενδεχόμενα επιχειρηματικά τους σχέδια
·        Ενισχύει το εισόδημά τους
·        Εξασφαλίζει την εξόφληση δανείων
·        Έχει απαλλαγή φόρου
 
 
Με τα προγράμματα Ζωής εγγυημένου κεφαλαίου που προσφέρει η International Life μπορεί να εξασφαλίσετε με μικρή επιβάρυνση τα προσφιλή σας πρόσωπα και να τα προστατεύσετε από τα οικονομικά αδιέξοδα που συνεπάγεται ένα σοβαρό γεγονός.
 
·        Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής (με ή χωρίς επιστροφή των καταβληθέντων ασφαλίστρων)
·        Ισόβια Ασφάλεια Ζωής
·        Μικτή Ασφάλεια Ζωής
·        Απώλεια Ζωής από Ατύχημα
 
Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής
Η πρόσκαιρη ασφάλιση ζωής έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και την εξασφάλιση της οικογένειάς σας. Έτσι, αν λείψετε από τη ζωή, η οικογένειά σας θα εισπράξει το ασφαλισμένο ποσό.
 
·        Η κάλυψη ισχύει για όσο διάστημα εσείς επιλέξετε
·        Αν επιλέξετε και επιστροφή ασφαλίστρων στη λήξη, τότε στη λήξη του συμβολαίου θα σας επιστραφούν τα ασφάλιστρα που καταβάλατε προσαυξημένα με τη συμμετοχή στα κέρδη.
 
Ισόβια κάλυψη ζωής
 
Με την ισόβια κάλυψη ζωής ο ασφαλισμένος εξασφαλίζει δια βίου την οικογένειά του σε περίπτωση που φύγει από τη ζωή. Απευθύνεται σε οικογενειάρχες που θέλουν να εξασφαλίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα μια εφ’ όρου ζωής προστασία.
Το πρόγραμμα σας δίνει δικαίωμα δανειοδότησης ή εξαγοράς στη διάρκεια ασφάλισης, ενώ προβλέπει και Συμμετοχή στα Κέρδη.
 
Μικτή Ασφάλιση Ζωής
Το πρόγραμμα συνδυάζει ασφαλιστική προστασία για την οικογένεια με αποταμίευση. Εξασφαλίζει τόσο την οικογένεια του ασφαλισμένου, όσο και τον ίδιο με την καταβολή του συσσωρευμένου κεφαλαίου (εγγυημένου συν μερίσματα) στην Λήξη της Ασφάλισης. Η Μικτή Ασφάλεια Ζωής απευθύνεται σε οικογενειάρχες αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να εξασφαλίσει ένα εγγυημένο κεφάλαιο της επιλογής τους, την χρονική περίοδο που το χρειάζεται (στην λήξη της ασφάλισης) ενώ επιθυμεί να προστατεύσει την οικογένεια του σε περίπτωση που συμβεί θάνατος κατά τη διάρκεια της ασφάλισης.
Το πρόγραμμα σας δίνει δικαίωμα δανειοδότησης ή εξαγοράς κατά τη διάρκεια ασφάλισης , ενώ προβλέπει και Συμμετοχή στα Κέρδη.
 
Με ένα πρόγραμμα ασφάλειας ζωής:
 
·        Με πολύ μικρή επιβάρυνση μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα πρόσθετο Εφ΄ άπαξ στην οικογένεια σας αν από ατύχημα λείψετε από τη ζωή
·        Το εφ΄ άπαξ μπορεί να συμπληρωθεί με μία μηνιαία Σύνταξη ορισμένου χρόνου καταβολής (5έτη) που θα εξασφαλίσει στην οικογένεια σας ουσιαστική οικονομική βοήθεια.
·        Τέλος τα ασφαλισμένα ποσά διπλασιάζονται σε περίπτωση τροχαίου Ατυχήματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*