International Life: Μεταστέγαση σε Νέα Γραφεία

Σε νέα – σύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία στην Θεσσαλονίκη, μεταστεγάζονται από σήμερα οι Διοικητικές Υπηρεσίες Βορείου Ελλάδος του Ομίλου International Life καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των Γραφείων Πωλήσεων της Θεσσαλονίκης. 
Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην Καλαμαριά, επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 131. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν οι κ.κ Φ. Μπράβος, Πρόεδρος του Ομίλου International Life, Σ. Ταγκόπουλος, Πρόεδρος της International Life AEAZ, Α. Κατσαράς, Εμπορικός Διευθυντής, Λ. Τριανταφύλλου, Δ/ντής Υποστήριξης Δικτύου, στελέχη & συνεργάτες του Ομίλου ενώ με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση τοπικοί φορείς, πελάτες & φίλοι του Ομίλου καθώς και εκπρόσωποι του τύπου.
Στη νέα διεύθυνση, οι υπεύθυνοι των Γραφείων Πωλήσεων, μαζί με τους ασφαλιστικούς και χρηματοοικονομικούς συμβούλους θα συνεχίσουμε με ήθος και συνέπεια να υλοποιούμε το όραμα του Ομίλου, προσφέροντας στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες και χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης. Κύριος προσανατολισμό μας είναι η διαρκής ανάπτυξη, επενδύοντας σε ενέργειες που στοχεύουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*