Allianz Ελλάδος Έγκαιρη προσαρμογή ασφαλίστρων στα νέα δεδομένα

Δύο μήνες νωρίτερα από την υποχρεωτική εφαρμογή τους προσφέρει η Allianz Ελλάδος τα νέα, αυξημένα, κατώτατα υποχρεωτικά όρια Ασφάλισης Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων, χωρίς στο διάστημα αυτό να επιβαρύνει οικονομικά τους ασφαλισμένους της.
Με την απόφαση αυτή η Allianz Ελλάδος βελτιώνει σημαντικά τα οφέλη για τους πελάτες της, προχωρώντας παράλληλα σε αυξήσεις ασφαλίστρων για τον κλάδο Ασφάλισης Αυτοκινήτων, που σε μέσα επίπεδα το 2009 διαμορφώνονται στο 4,5%, συμπεριλαμβάνοντας στο ποσοστό αυτό και την όποια επιβάρυνση θα έχει από την κάλυψη των νέων ορίων Ασφάλισης.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος και CEO της Allianz Ελλάδος, κ. Πέτρος Παπανικολάου, σχολιάζοντας την τιμολογιακή πολιτική του 2009, τη χαρακτηρίζει δίκαιη, επισημαίνοντας ότι επιβραβεύει το συνετό οδηγό, καθώς και ότι δρα ανταγωνιστικά έναντι της υπόλοιπης αγοράς, αποτυπώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σχέση τιμών/υπηρεσιών.
Για τον υπολογισμό των ασφαλίστρων στον κλάδο Αστικής Ευθύνης Αυτοκινήτων η Allianz Ελλάδος διατηρεί την παραμετρική τιμολόγηση, επανεκτιμώντας ορισμένες εκ των παραμέτρων της, με σκοπό την περαιτέρω εξατομίκευση του ασφαλίστρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*