Allianz: Επικεφαλής του Market Management & Communications o Χρήστος Θεοδωρίδης

Η Allianz Ελλάδος ενισχύει την εφαρμογή του αναπτυξιακού της πλάνου, καλωσορίζοντας στην οικογένειά της τον κ. Χρήστο Θεοδωρίδη ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του Επικεφαλής της Διεύθυνσης Market Management & Communications. Ο κ. Θεοδωρίδης θα έχει υπό την ευθύνη του τις λειτουργίες Market Management, Communications και Customer Contact Center.

Ο κ. Θεοδωρίδης θα έχει υπό την ευθύνη του τις λειτουργίες Market Management, Communications και Customer Contact Center.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και ΗΠΑ στους κλάδους του Strategic Consulting, Τηλεπικοινωνιών και Ιδιωτικής Ασφάλισης, έχοντας εργαστεί σε σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Η τελευταία θέση που κατείχε ήταν Διευθυντής Marketing στην ERGO Hellas όπου ήταν υπεύθυνος για τις δραστηριότητες Product Marketing, Communications, PR, Sponsorships, CRM και Customer Analytics.

Η πρόσληψη του κ. Θεοδωρίδη, στηρίζει τη στρατηγική της εταιρείας για το επόμενο διάστημα δίνοντας έμφαση στον εμπλουτισμό του Customer Service, Product Development και CRM Analytics/Campaigns.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*