Δ. Μαζαράκης: Εκκίνηση νέων συζητήσεων με την αγορά

Της Έλενας Ερμείδου

Κύκλο συζητήσεων με την ασφαλιστική αγορά εγκαινίασε σήμερα η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος.

Το I.W. ήταν εκεί και σας δίνει το στίγμα…

Κατά την ομιλία του ο Δημήτρης Μαζαράκης, Πρόεδρος της ΕΑΕΕ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η υιοθέτηση της τεχνολογίας δεν είναι επιλογή, αλλά όρος επιβίωσης, καλώντας τον κλάδο του αυτοκινήτου και τους ασφαλιστές να προετοιμαστούν, τόσο οι ίδιοι, όσο και οι πελάτες.

Μίλησε παράλληλα για τις τεχνολογικές εξελίξεις, τονίζοντας ότι προτεραιότητες της Ένωσης είναι η προσπάθεια του φιλικού διακονονισμού και εισαγωγής των ΕΠΥ. Τέλος σημείωσε ότι πρέπει να δοθεί λύση στο θέμα με το επικουρικό κεφάλαιο και να διαμορφωθεί ένας κώδικας δεοντολογίας για τις εταιρείες οδικής βοήθειας.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Ζορμπάς, πρόεδρος της επιτροπής αυτοκινήτου της ΕΑΕΕ, μίλησε για τα ανασφάλιστα αυτοκίνητα και τη λειτουργία του μηχανισμού εντοπισμού ανασφάλιστων οχημάτων, τονίζοντας ότι η λύση στο επικουρικό κεφάλαιο βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος εγκαινίασε σήμερα τις συζητήσεις για την ασφαλιστική αγορά σε ό,τι αφορά στις εξελίξεις και τα αυτοκίνητα. Θα ακολουθήσουν συζητήσεις για: την υγεία, το cyber risk, την τεχνολογία και ανθρώπινο δυναμικό, την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*